Duminica trecuta pe langa ca a fost ultima zi cand am iesit din casa pana acum, am fost la spectacolul Zurli si lansarea CD-lui „Am o casuta mica”.  Spectacolul s-a jucat la Palatul Copiilor cu casa inchisa. Va inchipuiti cati fani erau in sala!

Dra Cantareata astepta de o saptamana sa o vada pe Zana Buna!  Spectacolul a fost dragut si am vazut-o pe Ioana interactionand mai mult ca data trecuta, adica canta mai mult si dansa.

spectacol 3 (1)

spectacol 4

Oamenii Zurli fac o treaba foarte buna si pot spune ca merita sa-i „fugaresti” pe la spectacolele lor. E chiar placut si pentru adulti.  Va recomand cu caldura orice eveniment marca Zurli.

Ca si cancan, la acest spectacol am stat in fata unor castigatori la un concurs organizat de Zurli. Normal ca le auzeam conversatiile :)! Se pare ca nu stiu ce se intalmplase,  pe pagina de FB a concursului si doua doamne comentau in stitlul romanesc rautacios cu copiii langa dansele.  Eu cred ca organizatorii fac tot ce pot si oamenii Zurli pun suflet in ceea ce fac. Nu ai cum sa multumesti pe toata lumea si cine nu munceste nu greseste :). Ma gandeam ca macar langa copii sa incercam sa fim mai pozitivi si sa invete ei sa perceapa lumea mai optimism daca noi ca adulti nu mai  putem. M-a deranjat atitudinea, nu altceva! Doamnele erau costiente ca copii erau faci Zurli, insa nu cred ca erau constiente ca o atitudine negativa se percepe foarte usor chiar daca nu inteleg ce vorbesc.

Dupa specatacol Zurli „a organizat cel mai mare flashmob de copii si parinti din Romania. Nici măcar ploaia nu a reușit sa strice distracția generală creată de prietenii din Gașca Zurli. Imaginile de la eveniment  vor fi incluse în videoclipul cântecului Am o căsuță mică”.

flashmob 2

flashmob 3

flashmob 4

Am achiztionat CD-ul din parc si este o investitie buna, mai ales ca nu am fi trecut fara muzica lor de zilele de spitalizare( povestim in urmatorul articol).

Le multumesc organizatorilor si Ioanei Marinescu, care ca de obicei au fost foarte draguti si calzi.

0 comments on Spectacol Zurli ” Am o casuta mica”

Lasă un răspuns