Pe ultima 100 de metri inainte de bebe nr 2-level 2 :),  intr-o  zi de toamna ploioasa,am dat curs invitatiei Pampers pentru a descoperi cateva noutati despre cum putem sa ne ajutam copiii prin joaca si cate de important e jocul in dezvoltarea lor.

De cum am intrat in locatie m-au lasat fara cuvinte de formele origami. Perdeaua de fluturasi e o idee foarte buna pentru camera fetelor mele.  La sfarsit am invatat si noi cateva pricipii din aceasa arta.

Am vorbit despre rezultatele unui studiu efectuat de Pampers. „Conform celor peste 8.000 de părinți din 10 țări care au participat la studiul Pampers, dragostea, somnul liniștit și joaca sunt la fel de importante pentru buna dezvoltare a celor mici, iar Pampers e mândru să le susțină prin noua sa campanie ‘ Dragoste, somn liniștit și joacă’, una prin care îi invită pe părinți și copii să sărbătorească zi de zi aceste experiențe unice și fericite!” Dna Cristiana Haica, specialist Pampers ne-a povestit importanta acestor 3 elemente in dezvoltarea armonioasa a unui copil.

Exista exemple de copii( orfani) care ca bebelusi au fost privati de dragoste, joaca, somn linistit si care desi pot parea mental cu lacune, se recupereaza o data intrati intr-o familie.

Tot din acest studiu se pare ca parintii romani sunt cei mai constienti si mai deschisi catre a oferi dragoste si joaca :). O bila alba!

Se pare ca la Centrul de Inovație P&G din Schwalbach, Germania- oamenii acestia se preocupa intens si studiaza cum sa ne faca viata mai usoara prin produsele Pampers.

Pentru noi, echipa Pampers, este foarte important să înțelegem atât nevoile copiilor cât și ale părinților, pentru că obiectivul nostru major este acela de a-i ajuta pe părinți să-și îngrijească așa cum se cuvine copiii. Tocmai din acest motiv interacționăm foarte mult atât cu mamele cât și cu tații și cu bebelușii. Discutăm cu părinții despre nevoile copiilor lor și despre lucrurile care pot fi îmbunătățite în scutecele existente pe piață, dar suntem extrem de atenți și la comportamentele copiilor care vin în locul de joacă amenajat în centrul nostru de inovație. Suntem atenți la modul în care se comporta scutecele pe care aceștia le poartă: dacă sunt bine fixați, dacă lasă vreo urmă pe pielea copilului, dacă sunt sau nu confortabili. Cu ajutorul aceste strânse colaborări cu mamele și copiii înțelegem ce fel de schimbari ar trebui să aplicăm produsului și ulterior le și implementăm

Din propie experienta cu Pampers Active Baby Drym pot spune ca sunt de mare ajutor si imi fac viata mai usoara, mai ales noptile cand nu vreau sa schimb scutece prea multe. Mai ales ca acum suntem la stadiul multe lichide :).

_MG_3054

_MG_3099

_MG_3133

_MG_3282Multumesc pentru invitatie! A fost o dupa amiaza foarte placuta!

Lasă un răspuns