Iata ca a ma trecut un an! Ceva normal…insa e pentru prima data cand simt nevoia sa ma uit in spate si sa ma uit la timpul trecut. Este pentru prima data cand vad pe chipul copiilor mei cum trece trimpul si ma  minunez si incerc sa ma asigur ca-mi voi aminti aceste momente frumoase cu cele mici.

Pentru familia mea a fost in an complicat, cu multe provocari dar a fost si un an frumos.

Eu mi-am schimbat angajatorul de 2 ori si am treut prin doua adaptari, a doua nefiind  inca finalizata. Sportivul familiei si-a schimbat si el jobul si a facut o pauza competitionala, in urma unui mic accident. In plus au fost alte complicatii familiale care nu au usurat sarcinile noastre zilnice.

A fost  in sfarsit de an linistit, fara nici o pregatire pentru ca toata familia a fost foarte racita , cu febra si complicatii pe 24 decembrie. Asa ca nu am avut nici o pregatire speciala de Sarbatori, ne-am izolat sa nu impartim germeni si ne-am bucurat de linistea de a fi toti 4 impreuna cateva zile.

Pot spune ca am invatat ceva si anul acesta care a trecut! Am invatat cat intr-adevar sa ma relaxez cand nu mai sunt la munca si sa astept cu nerabdare momentele de vacanta, lucru pe care nu-l faceam in totalitate pana acum. Am invatat ca viata de munca poate avea cu totul alt ritm fata de cel cu care eram obisnuita de 15 ani. Mi-am adus aminte cat de fragili suntem si cat de mult am crescut si eu :).

Nu am mai reusit sa scriu pe blog atat cat mi-as fi droit, insa sper sa recuperez anul acesta si  sa trec intr-o noua etapa in evolutia acestui hobby al meu. Am multe idei si sper sa-mi fac si timp.

Va urez in An Nou exceptional si multa, multa santate! Sa va bucurati de momentele petrecute cu copiii vostri, departe de TV, tableta, telefon etc, pentru ca copilaria lor este si a noastra! 🙂

Cu drag,

Eu , Printesa , Madam Furlifus si  Sportivul familiei,

 

Lasă un răspuns