Bine ați revenit față în fată cu piticul meu educația!

Mă bucur să vă supun atenției un eveniment Liber la educație sau educație la liber?,ce va avea loc pe 11 iunie, ora 10:00. Evenimentul își propune să ne ofere idei ușor de aplicat pentru schimbarea atitutdinii copilului față de școală și cum să ne îmbunătățim relația cu copiii noștri din perspectiva școlii și a educației.

870x720 px-01

La acest eveniment putem merge alaturi de copiii noștri, ce vor avea parte de multe activițăți și workshop-uri.

Cred cu tărie că poate fi un eveniment util pentru noi părinții, pentru că e foarte important cum gestionăm și înțelegem ritmul cu care învață copilul nostru și cum putem să-l ajutăm. Noi nu suntem părinții noștri și sigur la noua generație de copii nu va merge cu forța și lipsă de răbdare! Sincer, eu sunt un pic speriată de cum voi gestiona școala și realizez că ai mei  copii sunt diferiți și merită un start bun. Pentru mine, orice informație în a-mi face temele pe acest subiect, mă liniștește să prevăd diverse abordări greșite pe care le pot avea.

Unul din speakeri pe care vă recomand să nu-l ratați, este Oana Moraru. Am mai scris despre ea.  Toți cei prezenți acolo își propun să ne răspundă la:

  • Cum îi facem pe cei mici să abordeze  cu plăcere studiul?
  • Motivul răspunsurilor evazive la întrebarea ce ai făcut azi la școală?
  • Cum abordăm frica de note?
  • Cum abordăm dezintesesul în cea ce privește educația?
  • Adolescenții și riscul de abandon școlarliber la educatie 1liber la educatie 2

Am și două invitații duble la acest eveniment! Cine își dorește să participe, trebuie să-mi argumenteze într-un cometariu aici pe blog, prin care să ne spună și ce și-ar dori să afle de la speakeri. Voi trage la sorți  câștigătorii, prin random.org, pe 06 iunie 2017! Sper să ne vedem acolo și multumesc mult organizatorilor pentru această oportunitate!

14 Comments on Educație: cum ne ajutăm copiii în fața sistem-lui?

  1. Buna. Tare mult mi-ar placea sa stiu cum sa ii trezesc baiatului interesul pentru tot ceea ce inseamna invatatura (ca e citit, scris, limbi straine, …) . Si raspunsul foarte evaziv sau chiar inexistent la ce se mai intampla pe la scoala? Da, stiu metodele, stiu ca daca il intreb direct nu voi primi decat un bine, dar nici aceste metode se pare ca nu dau roade la noi. Multumesc.

  2. Buna! Eu cred ca nu te poti lupta cu sistemul. Sunt multe lucruri pe care copilul meu nu le place la scoala! Si sunt multe frustrari adunate. As vrea sa vad ce idei au cei ce vorbesc. Multumesc

  3. Eu am doi copii, ambi la gimnaziu. Nu stiu ce mai pot schimba, insa as vrea sa vad cum ii pot motiva pentru ca urmeaza sa mearga la liceu si mi-e groaza. Pana acum am supravietuit binisor :)!

Lasă un răspuns