Cumparaturile dupa  nastere, daca reusesti sa-ti  gasesti timp pentru asa ceva, devin mult mai scurte. Trebuie sa treci ca Superman prin magazine, piata, hypermarket.  Nu mai ai timp sa pierzi cu privitul si analizatul si de multe ori iei ce-ti pica in mana cand nu esti hotarat/a. Viata cu bebe nu e grea dar e mai complicata! 🙂

Eu, de cand sunt in concediu de maternitate, dupa ce a trecut perioada de adaptare, am descoperit shoppingul online si site-urile de socializare.  Pana acum nu-i dadeam prea mare importanta. Singura data cand am cumparat ceva online, au fost electrocasnicele  din casa, pentru ca erau mai ieftine. Chiar recomand site-ul:http://www.ideall.ro/. Avand un copil cuminte  si ajutor din partea lui buni, avem ceva timp liber pentru mine.  Asa ca laptopul conectat la internet a devenit cel mai bun prieten al meu. Am descoperit Facebook  si site-urile shooping online pentru copii… eu care mi-am facut greu cont si acum mai am ceva „pasarele” legate de  informatiile pe care le ofer. Venise si primavara si trebuia sa-i cumparam de imbracat Ioanei. Va spun de pe acum, ca am o manie cu rochitele si bentitele. Stiu ce vreau si caut pana gasesc ceva sa-mi placa si sa merite ca bani, iar lucrurile pentru bebelusi sunt mult prea scumpe pentru ce ofera.  Nu-mi place sa platesc brand-ul mai mult decat face si am o anumita viziune cum as vrea copilul meu sa fie imbracat.  Vreau sa cred ca am putina imaginatie si o pot imbraca fara sa-i fac garderoba roz siclam( sau roz bombon). Unii ar zice sa sunt fitoasa! 🙂 Sa zica…

Si tot cautand, am descoperit-o pe Facebook pe Dana : http://www.facebook.com/ArticoleCopii. Sunt lucruri diverse, firme ok, preturile mi s-au parut foarte bune si a contat sa ca am gasit multe rochite pe gustul meu. Pot spune ca nu regret banii pe care i-am dat pe haine pana acum, pentru ca sunt calitative si nu am dat o avere pe ele. Pozele de prezentare nu sunt inselatoare si are si diverse produse pentru copii mai mari. Sotul meu, insa sigur e de alta parare, dar asa sunt ei, nu inteleg utilitatea rochitelor :).  Recunosc ca are mai multe rochite ca mine! Gasiti si lucruri pentru baieti, doar ca nu am fost atenta eu la ele :).

Din aceiasi categorie, hainele, sunt multe mamici ce vand hainutele ramase mici pentru a cumpara lucruri noi pentru copii. Pana sa am si eu copil nu stiam de aceasta categorie de shopping. Te salveaza de multe  si unele lucruri sunt aproape noi (de cate ori le poarta copilul mai ales cand e mic?). Am avut chiar norocul sa o am pe Minodora in lista de prieteni si am gasit la ea rochitele mele preferate(vezi poza). Cineva chiar comenta la ea pe cont ca de ce nu doneaza hainele la copii sarmani? Helloooo, copilului meu nu-i trebuie haine, noi nu culegem banii din copac! Ce castigi investesti in copilul tau. Sunt sigura ca facem si acte de caritate dar cu ce vrem noi si putem. La copilul meu cine se gandeste! Recunosc ca m-a socat un pic discutia, mai ales ca persoana in cauza insista. Mino a fost prea draguta!

Un alt site/comunitate pe care am descoperit-o de curand si o recomad este http://www.facebook.com/BeezyMami. Sunt o comunitate ce „promoveaza mamici talentate”. Mi s-a parut foarte buna ideea(normal ca ardelenii au venit cu ideea aceasta) si am gasit lucruri foarte dragute confectionate de mamici, inclusiv bentite! Preturile mi se par foarte ok. Am o comanda in asteptare si revin cu feedback.

Sper sa va ajute informatiile mele. Mentionez ca nu recomand si nu voi recomanda site-uri/produse in care nu cred si nu-mi plac.

Voi ce ” comori” ati descoperit si recomandati?

Lasă un răspuns