Dragelor şi dragilor,

 

Mai jos avem un comunicat dela GETT’S. Am scris eu un pic despre experienţa la unul din saloanele lor aici. Deşi nu am testat soluţia lor pentru celulită, vă împărtăşesc  şi vouă acestă noutate, pentru că îi consider nişte profesionişti şi am apucat să observ cum se mişcă oamenii de acolo :)( şi mi-a plăcut).

Comunicat de presa

Skeyndor Barcelona- Mereu tanara, mereu frumoasa!

Cu o experienta de 46 de ani in domeniul produselor profesionale, brandul are la baza conceptul de cosmetica stiintifica, fiind in permanenta imbunatatire cu ajutorul echipei de cercetare, a esteticienilor, chirurgilor plastici si scientologilor.

Gama Body Sculp de la Skeyndor este special conceputa pentru a trata chiar si cea ma incapatanata celulita, vergeturile in stadiu incipient sau pentru a oferi fermitate epidermei din zona bustului. Te poti bucura de produsele gamei acasa sau poti beneficia de rasfatul in saloanele Gett’s cu tratamentul profesional GENESCULPT.

Draining enhancer massage gel

Stim ca aproximativ 90% dintre femei sufera de celulita iar tratamentele pot fi dintre cele mai variate, eficiente sau nu. Una dintre cauzele principale ale aparitiei celulitei este retentia de apa, care poate fi usor eliminata prin masaj.
Skeyndor prezinta Draining enhancer massage gel, un gel de masaj cu efect de rece care ajuta la reducerea aspectului de piele umflata cauzat de retentia de lichide din abdomen si picioare.

Pentru ca protectia vaselor capilare este foarte importanta atunci cand masam pielea, gelul este imbogatit cu
extracte de papadie si anghinare, avand un efect vasoprotector.
Te poti bucura de un masaj acasa la tine, cu ajutorul gelului cu efect rece sau poti opta oricand pentru tratamentul profesional din acceasi gama disponibil in saloanele Gett’s.

Tratamentul profesional GENESCULPT de la Skeyndor este cel mai nou si inovator tratament ce trateaza celulita “incapatanata”, reducand nivelul tesutului adipos.

Acesta incorporeaza molecula isorhamnetina care pana in momentul de fata, este singura capabila si inhibe maturizarea celulelor adipoase, blocand direct autogenerarea acestora prin intermediul celulelor stem.

Actioneaza de-a lungul mai multor procese care duc la acumularea de celulita: activeaza lipoliza bazala, degradand trigliceridele, sporeste lipoliza Indusa de adrenalina, in timpul exercitiilor fizice sau situatiilor de stress, inhiba lipogeneza, formarea trigliceridelor, dupa mesele copioase.

In luna octombrie poti beneficia de reduceri semnificative la sedintele de tratament si produsele din gama Body Sculp, special concepute pentru a completa rasfatul din saloanele Gett’s cu eficienta produselor pentru acasa.

0 comments on Oferta de toamna de la GETT’S

  1. Celulita: am observat ca mi se face foarte repede cand mananc dulciuri…multe. Si cand zic multe inseamna ca de 2-3 ori pe zi sunt cu prajitura sau ciocolata in mana 🙁
    Incerc sa fac sport zilnic iar seama cand nu uit ma masez cu ulei de argan sau unt de cacao si un aparat micut special contra celulitei
    Ideea e ca orice ai face, se duce de dus….dar daca nu iti reglezi alimentatia apare la loc

    • Da, ţine mult de alimentaţie. Dacă vrei sa o dai repede jos astfel de tratamente ajuta. Bineînţeles că trebuie să le faci periodic. Când auzi de vreo vedeta ca mama, ce repede a slabit dupa naştere… de la astfel de tratamente i se trage…

Lasă un răspuns