Dragelor si dragilor,

Bogdana ne invita la un eveniment foarte interesant atat pentru noi cat si pentru copii. “Poveste cu Îngeri”- o campanie publică de fotografie destinată copiilor. Participare gratuita!

Detalii mai jos:

Foto Union, Dacia Plant și Asociația ROI vă invită în zilele de 24 și 25 noiembrie 2012 la o sesiune publică de fotografie destinată copiilor cu vârste între 4 și 14 ani. Tot ce aveți de făcut este să veniți la sediul Asociației ROI (bld. Schitu Măgureanu nr. 45– lângă Cișmigiu) sâmbătă sau duminică, oricând în intervalul orar 10.00-18.00. Pe lângă sesiunea foto destinată copiilor, vă așteaptă numeroase alte surprize: ateliere de spus povești, ateliere pentru părinți, cadouri din noua gamă de produse Îngerașul de la Dacia Plant, spații de joacă. Participarea este gratuită.

Poveste cu îngeri face parte dintr-o serie de evenimente de amploare organizate deDacia Plant împreună cu Asociația ROI și Foto Union. Caravana Poveste cu Îngeri

Unde: la Asociația ROI (Schituse va deplasa în perioada noiembrie-Măgureanu nr. 45), oricând între
decembrie 2012 în numeroase grădinițe din 10:00 și 18:00 București. Povestitori cu har vor aduce cu ei o Participare gratuită minunată poveste – Îngerașul venit din soare-, voie bună și daruri de la Dacia Plant. Totodată, copilașii vor fi fotografiați în ipostază de îngerași și vor primi cadou fotografiile.

Ce: ateliere de spus povești și sesiuni foto pentru copii, precum și ateliere pentru părinți

24-25 noiembrie

“Pentru că o poveste spusă cu har are potențialul de a transforma o viață, Poveste cu Îngeri își propune să sădească
în inimile copiilor semințele încrederii, iubirii și respectului față de viață, în toate formele ei”, spune Andreea
Voroneanu, autoarea poveștii și coordonatoarea proiectului.

Dacia Plant a lansat recent pe piață gama de produse Îngerașul, special creată pentru copii. Sub aripile protectoare ale Îngerașului, veți regăsi șase produse speciale, 100% naturale, care nu conțin coloranți, conservanți, arome sau îndulcitori artificiali. În plus, toate au ca excipient fructoza, pentru a evita efectul negativ al zahărului.
Din gama de produse Îngerașul: siropul CREȘTE POFTA DE MÂNCARE, siropul IMUNOSTIMULENT, siropul DE TUSE, siropul MINERALE: CALCIU, MAGNEZIU, VITAMINA D3, siropul STIMULENT MENTAL, comprimate VITAMINIZANT.

Locul desfășurării evenimentului: Bd. Schitu Măgureanu nr. 45, Bucureşti

www.daciaplant.ro
www.fotounion.ro
www.aroi.ro

0 comments on Povesti cu Ingeri-o campanie publică de fotografie destinată copiilor

Lasă un răspuns