Viata la 3luni… back2wok

Va povesteam aici, ca am reinceput munca.  Si cum este dupa 3 luni?

Mintea imi este inca prea odihnita zic eu si am impresia ca gandesc in reluare. Reinvat sa fiu stresata 🙂 si totusi fac un efort sa nu ies de tot dintr-o zona Zen.

Ma uit in jurul meu si incerc ca ma detasez de energiile negative  cu care  ma intalnesc!

Am racit dupa vreo 5 ani, am cunoscut un nou nivel de oboseala, mi-am adus aminte de toate  ambitiile mele, invat zilnic sa traiesc in doua lumi.

E drept ca nu am mai avut prea mult timp sa scriu sau sa citesc, dar sper sa ma reinvat cu munca si sa reusesc sa-mi fac timp si pentru micile mele pasiuni.

Cateodata ma simt ca sunt in alt film, ca eu am ramas undeva cu Ioana si cea care alerga prin Bucuresti e doar o copie a mea. Cred ca trecerea de lume la alta ma face sa ma simt „ireala”. Probabil cu timpul, trecerea va deveni un automatism. Ca la schimbatul vitezelor la masina: la  inceput le schimbi foarte constient, dupa cateva mii de km devine un automatism…

Am uitat sa mentionez : am mai slabit :), doar cu forta stresului :)!

Dra Pinguin a ajuns la stadiul in care alearga mult si invatam sa redam diferite onomatopee. Momente extrem de frumoase si emotionante cand o auzi… cel putin pentru parintii ei asa sunt :)!

In rest, sa fim noi sanatosi ca le rezolvam pe toate!

IMG_0442

0 răspunsuri la „Viata la 3luni… back2wok”

    1. Ma bucur sa lucrez si mi-as dori sa am ceva mai mult timp sa stau cu copilul meu. E o echilibristica pe care daca as avea banii din alte surse( decat munca) as putea sa o fac. Asa ca astep vreo mostenire sau donatie :)!

Lasă un răspuns