In urma cu ceva timp, va spunea despre intiantiva Mihaelei: Copilul din oglinda, sau cum sa devii un adul mai puternic.

var_2

Am avut privilegiul si placerea sa particip la atelierele „Logica Emotiilor”. Le multiumesc ca m-au suportat, pariticparea mea fiind mai mult pe fuga.

Ce m-a impresionat a fost faptul ca desi am participiat „pe fuga” am reusit sa descoper multe lucruri despre mine si sa-mi explic cateva „emotii” de adult. Da, exista o explicatie  si o logica pentru fiecare emotie, complex pe care il avem si  de multe ori vine din experiente din copilarie.

Prin jocurile Mihaelei, am reusit sa-mi explic anumite comportamente defecte din familia mea datorate unui doliu pe care inca il purtam in inima, mi-am dat seama de anumite „obiceiuri” de  unde vin si astfel le pot „trata” si am  mai realizat ca nu sunt destul de „apropiata” si fizic cu persoanele pe care le apreciez si la care tin.  M-a ajuta acest timp petrecut in ” logica emotiilor” sa pot sa fiu un adult mai puternic.

Consider ca:

-copiii nostri initial ne copie pe noi si cred ca ar trebui ca noi sa ne rezolvam problemele noatre sentimentale/complexe, pentru a reusi sa crestem un copil cat mai sanatos psihic si un viitor adul cat mai puternic.

-poate fi complicat, dificil sa iti rezolvi o problema din copilarie insa nu imposibil! Bineinteles trebuie sa vrei si sa constientizezi ca nu o faci pentru tine, o faci mai mult pentru copilul tau.

Mihaela acum are si un noi ateliere pentru copii. Vi le recomand cu drag: http://olandezulzburator.wordpress.com/2013/04/12/bilet-catre-reusita/

Nu este o pierdere de timp credeti-ma! E un castig pentru noi si familia noastra!

Lasă un răspuns