Dragilor,

Mi-a ajuns in atentie un alt caz umanitar. Cel al  Sofiei, fetita de de 2 ani si 4 luni ce inca de la nastere a fost diagnosticata cu epilesie si se lupta cu o boala genetica nediagnosticata inca. Diagnosticarea unei boli genetice este anevoioasa si costa banii. Legislatia insa nu acopera astfel de costuri. Insa exista sperante pentru a fi un copil normal daca se afla un diagnostic corect.

 Parintii au nevoie in acest moment de ajutor financiar pentru ca inca nu are diagnostic corect. Au nevoie sa stranga  3000 Euro, pentru moment. Am atasat si mai multe detalii despre caz  mai jos.

Cateva simptome:

  1. Hipotonie centrala severa – nu detine controlul capului, nu sta in sezut, nu exista o miscare controlata si coerenta a mainilor si picioarelor.
  2. Intarziere a dezvoltarii mentale – nu vorbeste, gangureste, a inceput sa urmareasca cu privirea, sa fie atenta, nu este atrasa de jucarii sau alte obiecte.
  3. Epilepsie – momentan controlata partial medicamentos.

Asa ca va rog sa o ajutam si pe Sofia! Sunt sigura ca putem gasi o suma cat de mica, ce cu siguranta ii va ajuta. Dar din dar se va face!

2013-04-09_10.29.37Mama Sofiei, spune intr-o adresa catre institutile publice:

„Eu am incredere ca aceasta situatie poate fi rezolvata intr-un fel la nivelul statului roman, refuz sa cred ca intradevar legea este facuta astfel incat pe cei care nu pot investigati in tara sa ii condamne pur si simplu la moarte.

Eu imi iubesc copilul foarte mult si cred ca poate fi tratat, si recuperat poate pana la nivelul unui copil normal.

Va multumesc din suflet ca ati avut rabdarea sa cititi acest document si sper ca am fost destul de la obiect.”

Va rog sa incercam cu ce putem sa ajutam si acest caz! Ignorandu-l nu o va ajuta pe acesta mama sa aiba un copil normal. Nu este acesta cea mai arzatoare dorinta a unui parinte?!

Donatii se pot face la:

  • Anghel Mihaela, Banca Transilvania, Sucursala Agentia Sebastian Bucuresti,

RON:RO 54 BTRL 06401201J19122XX,

EURO:RO 16 BTRL EURCRT 00J191220

  • Contul asociatie: Asociatia Sofia Izabela, Boli Neuro-Metabolice Rare,Banca Transilvania, sucursala Sebastian Bucuresti, RO 92 BTRL RON CSOC 208339401, CIF 31706643

Va multumesc in  numele Sofiei!

PS. Documente :

Anghel-english. IMG IMG_0001 IMG_0002 IMG_0003

Lasă un răspuns