Din categoria articolelor: Back2work, iata si episodul 3( episodul 1 si episodul 2). Stiu ca in ultima perioada sunt cam absenta din 2.0, insa eu sper ca e doar o perioada, motivele le aveti mai jos.

imagesCAHBD4Q1Cum sunt dupa 9 luni de back2work?  Bine, multumesc. Stiu ca se poate si mai rau asa ca ar trebui sa ma multumesc cu viata mea :). In acest moment imi simt viata ca un  HAOS! Am iesit din  zona de nonstres din primele 3 luni, sunt chiar departe de ea. Sunt stresata pe toate planurile. Imi place cea ce  fac dar haosul din societate se transmite si catre stiulul meu de munca insa se pare ca sunt functionala si cu supraincarcare.

In rest, cam dupa 6 luni am reusit sa-mi reincap increderea in mine la munca. Consider insa ca am cativa neuroni nefunctionali pentru ca nu mai reactionez la multitasking asa cum o facea inainte de sarcina.

In familie am perioade in care sunt absenta. Am zile in care vin prea obosita de la munca si vreau doar sa dorm, am zile cand sunt prea stresata si ma uit prin  Ioana, am zile  in care. Nu e sanatos stiu! Fac eforturi sa-mi revin insa se pare ca e un proces mai lung. Pe acesta cale, vreau sa multumesc familiei pentru ca ma suporta in special SOTULUI!

Nu am timp de mine, nu am timp sa scriu, nu am timp sa-mi fac masti, functionez doar „pe ultima suta de metri” si nu cred  ca e benefic psihicului meu. Ma simt ca „innot”, mai am putin pana la mal, il vad…insa sunt prea obosita sa ajung la mal sau sa ma mentin pe linia de putere!

Intr-o nota  optimista, sa va spun ce mai face Ioana? Creste cu  Buni si e mult mai vorbareata 🙂

bunia=buni. Buni este foarte fericita cand o striga!

baba=leagan

cane=carne

pepe=pepene, perna

pru=pruna

ma=mar

pa=para

che-che=gaina

pac-pac=lovitura

papa=orice e de mancare

den=desene

 P1100512

🙂 Weekend placut!

0 comments on Back2work la 9 luni: HAOS!

Lasă un răspuns