O noua conferinta de parenting marca Urania Cremene la Bucuresti

Dragilor,

„Conferintele Urania Cremene impreuna cu Lumea lui MOMO, invita părinţii din Bucuresti la cea de a treia conferinţă de parenting marca Urania Cremene, pe 4 decembrie 2013, ora 18:30, la Hotel Capital Plaza Bucuresti. Conferinţa face parte dintr-un program national de educaţie parentală, creat si dezvoltat de Urania Cremene şi Lumea lui MOMO, al cărui motto este „Vreau să cresc, să te pot creşte”, iar pana in prezent, pe langa Bucuresti, au atins orase precum Brasov, Ploiesti, Constanta si Cluj.
Tema propusa de Urania este cooperarea, pornind de la faptul ca nevoia de control este cea care desparte oamenii, naste conflicte, stari de frustrare, lacrimi, lupte pentru putere, iar părinţii sunt direct responsabili de felul in care coopereaza cu copiii lor.
„A fi părinte este un proces care începe în prima zi de viaţă, se reînnoieşte pe parcurs şi nu se opreşte niciodată. Ceea ce aduc eu în sălile de curs sau conferinţe este unic: experienţa mea de a facilita seminarii şi cursuri şi o metodologie internaţională care a dovedit, prin numeroase studii şi prin feedbackul părinţilor participanţi, că funcţionează”, a declarat Urania Cremene.
„Lumea lui MOMO, partenerul programului de educaţie parentală „Vreau să cresc, să te pot creşte”, prin misiunea şi valorile promovate, îşi asumă, alături de Urania Cremene, rolul de susţinător al dezvoltării şi creşterii armonioase. Şi rămânem deschişi oricăror părinţi care vor să ni se alăture, pentru a evolua împreună şi a ne creşte copiii cu iubire, respect, afecţiune şi autenticitate”, a declarat Mirela Loghin, fondator Lumea lui MOMO.
Evenimentul se adresează în egală măsură părinţilor în devenire, tinerilor părinţi, celor care au deja copii preadolescenţi sau adolescenţi şi, nu în ultimul rând, bunicilor,
bonelor şi cadrelor didactice din şcoli şi grădiniţe. Prin participarea la această conferinţă, părinţii au ocazia să afle care este diferenţa între stimă de sine, imagine de sine şi
mândrie egocentrică, să înţeleagă care sunt rădăcinile motivaţiei interne şi beneficiile acesteia, să descopere de ce oamenii de succes au încredere în ei înşişi şi care le sunt
principiile de viaţă. Participanţii vor pleca cu un bagaj de cunoştinţe şi tehnici care le va creşte stima de sine şi le va permite să insufle aceeaşi atitudine pozitivă şi copiilor lor.
Conferinţele Uraniei Cremene se bazează pe metodologia dezvoltată de către Jody Johnston Pawel, a doua generaţie de experţi în parenting din SUA, după 40 de ani de cercetare aprofundată. Cunoscută şi sub numele Parent’s Toolshop, metodologia se bazează pe oferirea a 100 de tehnici de parenting care se susţin reciproc, pentru prevenirea şi ameliorarea comportamentelor nedorite ale copiilor. Urania Cremene deţine din 2010 licenţa exclusivă a acestei metodologii în România şi Europa de Est.
Detalii complete despre eveniment aveti aici.unnamed

.

Lasă un răspuns