Oja semipermanenta 2

Analizand eu un pic traficul trimis de Google catre micul meu colt online, m-am gandit sa va mai povestesc un pic despre experienta mea cu OJA SEMIPERMANENTA.

Primul meu articol  l-am scris foarte incantata. Sunt inca foarte incantata! Intre timp la salonul meu de cosmetica au adus mai multe culori, semn ca e la mare cautare. YUPII, ma pot colora mai mult! Cei care  ma cunosc stiu ca sunt colorata :).

Pentru lipsa mea de timp acest tip de oja este foarte ok. In activitatea mea zilnica trebuie sa fiu foarte atenta la unghii si cum am unghia moale, oja normala „sare” imediat. Cu oja semipermanenta, manichiura ma tine 10-14 zile in conditiile in care fac si curat prin casa. Ce ma deranjeaza e ca imi cresc unghiile si nu le am mai tot timpul scurte, eu fiind fan unghi scurte :). Trebuie sa vedeti reactiva fetelor de la manichiura cand le spun ca le vreau scrute.

-„Cum scurte? Sigur scurte?”

-” Sigur :)!”

Ca si sfaturi:

  • ultimul strat la lampa UV, uscatil de doua ori. Oja va tine mai bine.
  • puteti da oja jos de pe unghi astfel: puneti cate jumatate tampon demachiant imbibat in acetona pe unghie, infasurati unghia cu folie de aluminiu. Repetati procedeul pentru toate cele 10 unghi. Stati 15 minute si apoi scoateti „bandajul”. Dupa aceea folosindu-va de o spatula, vardul unei pile etc, dati la o parte straturile.
  • dupa ce dati jos oja ar trebui sa aveti si o pila moale pentru a uniformiza unghia.
  • din cand in cand eu mai fac pauza 1-2 saptamani si folosesc oja normala.

Puteti incerca cu incredere, daca nu ati facut-o pana acum. Enjoy!

http://www.kupedia.ro/produse/detalii-oferta/2101-manichiura_caviar_catifea_velvet_oja_semipermanenta.html
http://www.kupedia.ro/produse/detalii-oferta/2101-manichiura_caviar_catifea_velvet_oja_semipermanenta.html

Lasă un răspuns