Dragilor,

Va recomand cu drag un seminar dedicat parintilor: Dragostea prin ochi de copil şi părinte. Sunt sigura ca merita sa particip la acest seminar, din simplu motiv cca mi-a fost recomandat de un doctor  in care am incredere. In plus, seminarul este tinut de oameni de specialitate care au un cuvant real de spus  in psihoterapia romaneasca.

Cred ca fiecare dintre noi ar trebui sa fie mai constient de impactul emotional pe care il avem asupra copiilor nostri.

Detalii mai jos:

Cum se vede, cum se simte şi cum se trăieşte sentimentul de dragoste din cele două perspective? Te invităm să afli răspunsuri în cadrul unei întâlniri care deschide mintea pentru a avea acces mai uşor la suflet.

Vei putea afla despre cum descoperă copiii emoţiile şi despre cum le decodifică pe rând în relaţie cu mama, cu tatăl, dar şi din interacţiunea părinţilor între ei. Vei putea înţelege că semnificaţia pe care o atribuie copiii întâmplărilor din viaţa lor este sursa durerii emoţionale de mai târziu şi nu întâmplarea în sine. Vei reţine că atunci când e mic, poate copilul apreciază mulţimea şi marca jucăriilor primite, dar cu siguranţă mai târziu va conta doar felul în care i-ai vorbit şi ţi-ai manifestat dragostea pentru el.

Aşa că, fie că eşti părinte sau te pregăteşti să devii, aceasta întâlnire îţi va aduce informaţii utile şi clarificări despre cum devine fiecare adult rezultatul propriei sale copilării. Din această perspectivă, este foarte important să înţelegi cum îl va ajuta pe micuţul tău prezenţa şi manifestarea afecţiunii tale, siguranţa relaţiei voastre şi asumarea rolului de părinte cu responsabilităţi, dar şi cu limite.

 Îi vei face un mare dar copilului tău dacă îţi vei permite trăirea şi exprimarea iubirii în relaţiile voastre familiale. Dacă îţi doreşti ca cel pe care îl creşti să devină un adult echilibrat şi  matur emoţional, vino cu încredere la acest eveniment dedicat relaţiilor sănătoase şi durabile.

Seminarul este primul dintr-o serie de evenimente de care se poate bucura orice persoană interesată de dezvoltare personală şi de relaţii armonioase cu cei dragi.  

 Lector: Conf. univ. dr. Diana Vasile, psiholog, psihoterapeut

 Diana Vasile este conferenţiar universitar la Universitatea Hyperion şi la Universitatea din Bucureşti şi preşedinta Institutului pentru Studiu şi Tratamentul Traumei. Predă cursuri despre psihologia cuplului şi familiei din anul 2000 şi este psihoterapeut cu o vastă experienţă practică şi recunoscută pentru eficienţa intervenţiilor sale. De asemenea, este formator a multor generaţii de specialişti şi autoarea unor cărţi de specialitate foarte apreciate în mediul academic, dintre care cele mai importante sunt “Introducere în psihologia familiei şi psihosexologie” şi “Traumele familiale şi resursele compensatorii”.

Data seminarului: 16 decembrie 2013, între orele 18 şi 20.30

 Taxa de participare: 80 ron

 Loc de desfăşurare: va fi anunţat ulterior participanţilor înscrişi

 Plata: se va face înainte de eveniment pentru a vă asigura rezervarea locului. Numărul contului IBAN este: RO 27 BRDE 441SV 317627 24410 deschis la BRDE – Sucursala Calea Călăraşi iar pe documentul de plată se va trece: „seminar decembrie 2013”.

 Pentru înscriere vă rugăm să trimiteţi un mail la iulia.sirbu@raa.ro în care puteţi menţiona datele dumneavoastră pentru facturare: nume, prenume, CNP, adresa, seria şi numarul din CI şi/sau numele firmei/companiei, CUI sau CIF, adresa si contul bancar. După efectuarea plăţii, vă rugăm trimiteţi un nou mail cu dovada scanată şi veţi avea locul asigurat şi factura eliberată. Aceasta va putea fi ridicată de la organizatori în 16 decembrie, la finalul evenimentului.

 Dacă nu mai puteţi participa după achitarea taxei, banii nu se vor returna, dar primim în loc o persoană desemnată de dumneavoastră.”

 

Lasă un răspuns