Dragilor,

Am primit cateva vesti bune  cu privire la Conferinta mult asteptata, de pe 22 februarie!

Preturi noi :)-detalii aici

Doua zone concept:  „una de alaptare, ce va fi chiar in sala de conferinte si va fi dotata cu perne astfel incat sa fie cat mai comoda (Breastfeeding Corner), iar cea de a doua va fi o sala special pregatita pentru copilasii trecuti de vremea bebelusiei, Crafts and Play Corner, unde copiii se vor putea juca liberi. Aceasta zona va fi dotata cu jucarii de la Marvelous Store si de asemenea vor fi gandite ateliere de creativitate de catre echipa de la Lumea lui Momo. Detalii gasiti tot pe site.”

fb parenting 714x264px 

 

fb parenting 714x264px

 

In caz ca nu stiti cu cine va intalniti, mai jos cateva detalii:

Jody Johnston Pawel este de mai bine de 30 de ani lider mondial in educarea parintilor, facilitand cursuri pentru mii de parinti, educatori, consilieri, profesori si psihologi din SUA si din intreaga lume. Este membru al „Advisory Board of the National Effective Parenting Initiative” inca de la infiintare, din care fac parte cei mai bine cotati autori de parenting din Statele Unite. Consilier si consultant social, parental si familial acreditat, licentiata de National Council of Family Relations, presedinte al Parent’s Toolshop Consulting Ltd, este responsabila de intreaga retea de consilieri parentali, pe care i-a certificat in ultimii treizeci de ani, in intreaga lume.

Cea mai cunoscuta carte a ei marca Parent’s Toolshop  „The Universal Blueprint for Building a Healthy Family””,  a primit in 1999 si 2000 “Seal of Approval” de la The National Parenting Center. In 2000, a fost nominalizata pentru prestigiosul Benjamin Franklin Award „The Bill Fisher Award for that year’s “Best First Book by a New Author,” sponsorizat de  Publisher’s Marketing Association.

Din 1996, Jody Pawel, a pregatit si certificat peste 100 de consultanti Parent’’s Toolshop care faciliteaza cursuri Toolshoop peste tot in lume, sub directa ei monitorizare, pentru a pastra reputatia, dar mai ales nivelul de excelenta si profesionalism al programului de parenting.

Pana acum, Jody Pawel a creat peste 100 instrumente de parenting (carti, cursuri, articole, inregistrari radio si TV etc) atat pentru parinti cat si pentru profesionistii din domeniu, cea mai cunoscuta fiind T.I.P.S ( Tools for Improving Parenting Skills) sfaturi pentru parinti oferite in mod regulat prin intermediul Dayton Parent and the Springboro Star Press. Astazi, Jody Pawel este Expert in Parenting pentru 5 platforme online de educare parentala din Statele Unite, avand intre 60,000 si 4 milioane de abonati, si are propriul show radio intitulat „Parents Tool Talk”

Jody este a doua generatie de consilieri parentali, singura din lume cu acest statut. A preluat munca parintilor ei si a dus-o mai departe, facilitand alaturi de ei workshop-uri de parenting, inca din adolescenta. Limbajul eficient al parentingului este limba ei materna.

Pe frontul personal, Jody este casatorita din 1983 si este mama a doi copii aproape adulti, dintre care unul ii duce deja munca mai departe. Mai multe despre Jody gasiti pe www.parentstoolshop.com

„Urania Cremene este de 14 ani trainer certificat şi a ţinut cursuri de leadership pentru aproximativ 4000 de manageri ai marilor companii din România. Din 2010, Urania Cremene este certificată ca expert în parenting de către Parent’s Toolshop Inc SUA şi deţine în exclusivitate această licenţă în România şi în Europa de Est. Iar prin prisma workshopurilor, conferintelor sau sesiunilor de consultanta parentala pe care le-a sustinut in ultimii 2 ani, a avut ocazia sa intalneasca peste 500 de parinti din toata tara.  Este Master Trainer, Coach, Facilitator de programe şi mamă a unui băieţel de 3 ani şi jumătate, şi este de părere că parentingul, până sădevină natural, are nevoie de efort conştient şi de timp. www.uraniacremene.ro

 

Don’t miss it! See you there!

Lasă un răspuns