Un nou produs Ariel

Intr-o minunat zi de primavara, am  participat la lansarea unui nou produs Ariel: 3in1 PODS. Acest nou produs promite sa aiba grija de haine, de culoarea lor si sa revolutioneze felul in care ne ingrijim articolele de imbracaminte.  Practic isi doreste sa aduca beneficiile unei curatatorii la noi acasa pentru hainele ce necesiat ingrijire delicata.

Produsul a fost lansat in cadrul unui eveniment foarte dragut, ” gazduit Anca Serea și Ovidiu Buta, în care teatrul umbrelor și tehnologia performantă care stă la baza noului Ariel 3in1 PODS s-au îmbinat armonios pentru a trasa un nou model de curățare și îngrijire”.

De ce mi-a placut evenimentul si  de ce scriu pe un blog de parenting despre astfel de lucruri. Din mai multe motive si nu sunt financiare :):

  • trebuie sa recunoastem ca e un brand puternic si o companie pe care o respect.  Eram curioasa sa vad daca produsul este tot un joc de marketing.
  • ajunsa mai devreme am avut ocazia sa-i cunosc ca si oameni pe Anca Serea si Ovidiu Buta. Anca este  o persoana calda, normala, cu emotii , cu 4 copii acasa pe care i-a nascut natural( Bravo Anca!) si pe care i-a alaptat( Bravo Anca!). Copii sunt crescuti fara bone doar  cu familia- Felicitari!
  • Coordonatoarea echipei de dans, mamica la randul ei – de adolescent si daca imi permite sa citez: ” e o perioada cand trebuie sa pleci de acasa :)”,  este un om pasionat de munca sa. Deci…ma stiti imi plac lucrurile create de oameni
  • Spectacolul a fost inedit: o poveste a celor 5 tipuri de material pe care le gasim in garderoba noastra( in, lana, bumbac, matase, fibres sintetice) prin dans si imagini. A fost foarte out of the box ideea lor si mi-a placut cel mai mult ca nu a fost in stilul caracteristic de marketing a unei corporati.

IMG_2432

 

IMG_2456

IMG_2502

IMG_2509

IMG_2522

IMG_2530

 

Eu nu am apucat sa folosesc produsul, ma asteapta in dulapul de la baie, dar tinand cont ca au fost 8 ani de cercetari nu cred ca e doar  un concept de marketing. Gasiti alte pareri la Ana, Cristina, . Voi reveni si eu cu update cand va fi cazul .

Ariel AMB C&S 15ct FRONT

Va las cu cateva detalii oficiale:

„Tehnologia revoluţionară Fiber Science în trei pași

La fel ca și pielea, hainele au nevoie de îngrijire și atenție, iar provocarea e cu atât mai mare cu cât se pare că, dacă luăm în considerare diversitatea ţesăturilor și a petelor, greutatea totală a hainelor de spălat şi calitatea apei, ne confruntăm cu peste 900 de combinații de rufe de spălat.

Experții P&G Fabric Care au îmbinat inspiraţia şi expertiza în produse pentru îngrijirea părului şi a pielii cu studii realizate la nivel mondial cu privire la relaţia consumatorilor cu hainele lor și au creat o tehnologie care a revoluţionat categoria de produse pentru îngrijirea țesăturilor: Fiber Science în trei pași: curățare, îndepărtarea petelor, strălucire.

Această inovaţie, pentru care există peste 50 de brevete, stă la baza noului Ariel 3in1 PODS și reprezintă motivul pentru care un singur produs curăță și menține hainele ca noi mai mult timp în doar trei pași simpli:

• Pasul 1: Curățare

Ariel 3in1 PODS curăță în profunzime și captează atât impuritățile vizibile sau ascunse precum și mirosurile bine fixate în fibre, care, dacă nu sunt îndepărtate, pot provoca degradarea fibrelor și implicit conferă un aspect învechit țesăturilor.

Pasul 2: Îndepărtarea petelor

Noul Ariel 3in1 PODS continuă prin a optimiza condițiile de spălare și netezire a fibrelor pentru a înlătura cu ușurință particulele de murdărie,

• Pasul 3: Strălucire

Intensifică nuanțele și oferă strălucire și un miros proaspăt, de curat, hainelor tale.

Mic, dar puternic

O singură capsulă de Ariel 3in1 PODS este exact ce trebuie pentru a ne curăța simplu și eficient hainele, inclusiv pe cele pe care, până acum, eram tentați să le ducem la curățătorie. În plus, performanța pe care o asigură cel mai concentrat detergent de la Ariel ne este oferită printr-
un design unic, multi-compartimentat, care separă și menţine ingredientele într-o poziţie stabilă până în momentul spălării.

Ariel 3in1 PODS este disponibil pe piață în trei variante: Ariel 3in1 PODS Touch of Lenor Fresh, Ariel3in1 PODS Color și Ariel 3in1 PODS Mointain Spring.

Lasă un răspuns