Mancare si voie buna

Saptamana trecuta am fost invitata la un eveniment Fairy putin mai special. Evenimentul a avut loc  Tapo Restaurant iar gazda a fost chef Florin Dumitrescu.  Actiunea a constant in gatirea sub indrumarea chef-lui pentru o persoana draga noua. In cazul meu sora mea :).

Tot conceptul a fost dragut, de la primire la halatele de bucatar si pana la pregatirea unei salate( de dovlecei). Chef Florin a fost o gazda primitoare si atenta( m-a pus sa schimb preparatul pentru ca cu burtica mea nu am voie peste crud).

_MG_8637

_MG_8344

Eu in principiu gatesc decent, gatesc feluri de mancare necesare pentru familie si nu ma pricep prea bine la aspect. Pentru mine „chef-ul” familiei e  Buni care din orice ingrediente iti face ceva aspectos si gustos. Ea stie intr-adevar sa gateasca si e deschisa si nu-i este frica de preparate noi.  Mancam sanatos, insa nu ne prostim zilnic cu diverse retete la moda sau meniuri exotice.

Sub indrumarea lui Chef Florin, ne-am apucat sa facem preparatele pentru persoanele dragi. Am uitat sa va spun: gatesc decent, insa trebuie sa sparg ceva  sau sa ma tai in bucatatie, altfel nu iese mancarea :). Si de data aceasta nu m-am dezmintit: m-am taiat la razatoarea de dovlecei :).  Noroc ca nu ma incomoda prea tare degetul cu care trebuia sa stau bandajata si ca sunt invatata sa tai cu 8-9 degete. A fost distractiv sa ne vezi cum eram agitate sa taiem, sa amestecam , sa urmarim indrumarile lui Florin. Inchipuiti-va 12-14 fete stresate sa le iasa salata :).

_MG_8514

_MG_8518 _MG_8599

_MG_8572

_MG_8631

Preparatele au fost simple si gustoase. Pentru felul 2 si desert ne-am lasat pe mana chef-lui si am gustat din meniu frantuzesc al localului. Am testat bineinteles si foie gras, un preparat gras ca sa putem testa si puterea noului Fairy care acum este de 2 ori mai vascos ca inainte.

_MG_8779

Cel mai mult mi-a placut atmosfera si bucuria de pe fata surorii mele cand s-a pozat cu Chef Florin :).

_MG_8342

Cum spune el: ‚Nu e ușor să îi impresionăm pe cei dragi, dar cu un pic de inventivitate și de curaj putem reuși. Noul Fairy ne permite să experimentăm, să inovăm, să testăm limitele noastre și ale celorlalți pentru că poate face față mai multor provocări și, la urma urmei,mai multor vase de spălat. Cred că vă imaginați ce înseamnă asta pentru un bucătar, chiar și pentru unul amator’.

Mai multe poze puteti gasi  pe FB.

Multumesc Fairy, chef Florin si  organizatorilor pentru invitatie si pentru o cina frumoasa :).

 

Sa aveti o saptamana buna!

 

P.S „Sub umbrela noii campanii Fairy, timp de zece zile, în cadrul unui concurs online, femeile din România au fost invitate să detalieze modul în care și-au impresionat mamele-soacre în bucătărie. 411 de nurori au răspuns demersului, menționând cele mai sofisticate și mai îndrăznețe expresii culinare. Premiul pentru cele mai creative zece nurori a constat într-o cină deosebită, pregătită de către Chef Florin, pentru ele, soții și soacrele lor, la restaurantul Goccia. La final, vasele au fost spălate cu noul Fairy, din care a mai rămas și pentru alte evenimente”.

0 răspunsuri la „Mancare si voie buna”

Lasă un răspuns