Saptamana trecut am participat la workshop Stylish Mom organizat si in colaborare cu Urbankid.  Ce sa nu fie bine: locatie Pescariu Sports&Spa, moda, haine, stilist la dispozitie-Rovena Andrei, loc de joaca pentru copii, doamne dragute :)?! A fost o dimineata placuta de  sambata.

Eu cred ca mi-am creionat un stil, cine ma cunoaste stie ca e COLORAT :)!  Conturarea unui stil personal a inceput cu adevarat cand am venit la facultate in Bucuresti, eu fiind mai baietoasa de fel. Recunos ca la acest stil au contribuit: sotul-Primul meu stilist, saracul mergea cu rabdare cu mine in stundentie sa-mi aleg haine :), locul de munca( o coporatie cu bune si rele, relatii publice),  copilul si talentul meu nativ :)( glumesc, simtul estetic cu carem-a lasat Dumnezeu).

Pot spune ca dupa 30 de ani si dupa un copil m-am maturizat stilistic. Adica am inceput sa ma simt mult mai increzatoare in algerile mele si mult mai relaxata. O data cu relaxarea vin si lucrurile bune. Am o garderoba colorata si prefer sa fiu asa decat sa ma imbrac in  gri sau negru( nuanta  pe care eu o asociez cu inmormantarile). Nu ma iau dupa tendinte, port ce imi place si ce cred ca ma avantajeaza. Cred ca personalitatea mea se exprima cel mai bine in culori si e destul de increzatoare sa decida pentru sine.

La acest workshop eram curioasa sa vad si eu tendintele din acest sezon, eu renuntand de mult sa dau  banii pe  reviste glossy, considerand ca ii cam dau degeaba. Unele dintre ele se chiar muleaza pe stilul meu: culori tari, pasteluri, imprimeuri florale.

In prima parte dra Cantareata s-a jucat frumos la locul de joaca, apoi a asistat cu noi in sala, insa a adormit :). Ea e stylish de la natura :).

stylish mom            stlysh

Mi-a placut de Rovena Andrei, are un stil placut, e pasionata de fashion insa nu este agresiva in sfaturi.  Chiar recomanda ca trebuie sa adaptezi tendintele personalitatii tale. Ce mi-a placut cel mai mult ca e naturala si incearca sa simplifice lucrurile. Eu cred ca” natural si simplu” au mai mult efect si nu vor da nicioadata gresi.

Am incheiat ziua bineinteles cu o sesiune de cumparaturi: piata :), insa i-am promis Ioanei ca ne vom reintoarce in locatie la piscina care parea draguta si din cate am inteles au preturi decente chiar daca locatia e intr-o zona fitoasa :).  Am plecat bine dispusa de atmosfer, oameni si haine cu promisiune a persoanala ca dupa a 2 nastere voi munci sa ajung ca divele din poze :).

Deci moda nu exclude copiii :)! Nu uitati ca mai sunteti si femei pe langa a fi mame. Va recomand cu caldura o sesiune de Stylish Mom.

Mai multe poze gasiti aici.

 

Weekend placut!

 

 

0 comments on Stilul nu le exclude pe mamici!

Lasă un răspuns