In acesta sarcina nr 2, am gasit poza de-a mea de la 27 de ani. Sa spunem ca nu eram asa umflata :). Apoi mi-am adus aminte de promisiunea pe care mi-am facut cand am nascut prima oara.

IMG_8968_edit1

La prima sarcina am luat 13 kg in plus. Am dat jos 11 kg  fara prea mult efort, cu stres, munca, copil si un pic de atentia la ce am mancat. Miscare sustinuta nu am facut, fiind constienta de genetica mea si promitandu-mi ca dupa a doua sarcina voi munci serios sa-mi revin.

Iata ca a venit si a doua sarcina, mai repede decat ne asteptam. Am luat 15 kg in plus+2 Kg de la prima, rezulta 17 Kg de dat jos :). Acum am trecut si de 30 de ani si corpul meu doreste mai multa miscare daca vreau sa arate tonifiat si frumos. Deci trebuie sa slabim si sa ne tonifiem! E pacat de genele pe care mi le-au dat parintii, daca nu muncesc si eu putin :).

Nu sunt adepta formulelor magice de slabit. Nu cred ca poti slabi urmand retele magice, fara pic de efort din partea ta. Sunt cosntienta ca trebuie sa fac sport regular si sa fiu atenta sa mananc sanatos si pana la o anumita ora. Mancatul sanatos e rezolvat ca alaptez, sportul sa zicem ca ma ambitionez si fac miscare cu Sportivul familei, care abia asteapta sa ma invete sa biciclez :)… ar mai trebi sa fac ceva? Nu vreau rezultate in timp foarte scurt, ca stiu ca nu sunt de durata.

Ce mai pot face sa-mi revin la formele mele de non mamica? Voi ce ati mai incercat? Am tot vazut ca sunt la moda tratamenetele cu diverse aparate, insa cat  de eficiente sunt in raport cu costul lor. Nu am incercat pana acum si poate ma tenteaza un tratament anticelulitic, sa-mi revin mai usor? Inteleg ca tratamentul anticelulitic se poate face in multe feluri si este cel mai cautat…. bine, bine dar raportul calitate/pret este cel mai bun?

Poate as incerca si un tratament pentru ferminate, insa sa pot alapta. Recunosc ca mi-as dori pielea bratelor mai ferma si stiu ca e mult de munca :).

Insa sincer, nu stiu daca aceste tratamente sunt eficiente iar pentru o familie de 3 fete 🙂 trebuie sa fiu atenta cu bugetul de infrumusetare.

Acum, sincer, ati incercat? Ce recomandati ca  si proceduri?

 

 

 

0 comments on Febra slabitului

  1. Cand crezi ca vei avea timp si de sport si tonifiere? Eu am incercat niste tratamente cu Led imediat ce am nascut- le luasem cu discount, dar nu am reusit sa merg decat la 3 sedinte…. am aruncat banii.

  2. Eu am facut cateva sedinte de tonifiere cu vacuum si am tinut dieta si sunt multumita de rezultate. Nu am mai alaptat de la vreo 5 luni, nu am mai avut lapte si reusit sa tin regim.
    Sport nu prea am reusit sa fac.

  3. Draga mea, ma bucur pentru tine sunt sigura ca aisa reusesti ce ti-ai propus. Sa ne povestesti ca venim si noi din urma 🙂
    Sanatate familiei tale!

Lasă un răspuns