Dragi mei

 

Zurli, implineste 8 ani pe 12 octombrie si ne ofera prilejul sa sarbatorim alaturi de ei. Cum? Cu un spectacol pe 12 octombrie.  Suntem asteptati cu toti sa-i vedem in actiune si sa-i felicitam la Palatul National al Copiilor, ora 11:00.

Pentru familia mea orice intalnire cu Zurli, inseamna un moment de bucurie, ne-a invatat sa cantam si sa ne distram ca si adulti. Pentru dra Titirez, este o lume frumoasa, descoperita pe care o imparte cu noi parintii ei. Recunosc ca unul din cele mai frumoase momente cu dra Titirez pe care l-am avut, a fost cand ma imbracasem de munca cu o rochita si mi-a spus ca seman cu Zana Buna!  M-am topit!!! Si a fost inainte sa inceapa sa-mi spuna ca ma iubeste.  Momentan am comanda de coronita si bagheta ca ale Zanei Bune :)!

Le multumesc pentru momentele frumoase oferite, le doresc multa sanatate si spor in tot ce isi propun, pentru ca stiu ca nu au cum sa nu realizeze lucruri frumoase!

Cu ocazia acestui spectacol, aveti si sansa sa participati la un concurs. Puteti castiga o invitatie( 2 persoane) la specatolul aniversar Zurli. Tot ce trebuie sa faceti este sa-mi spuneti intr-un comentariu care este personajul si cantecelul Zurli preferat pana pe data de 10.10.2014.

Afis Bucuresti

De 8 ani de zile, Zurli aduce bucurie în sufletele copiilor și în casele oamenilor mari. Împreună cu Zurli, copiii învață mai întâi să cânte și să danseze și abia apoi să vorbească.

ZURLI vă mulțumește pentru miile de reprezentații cu Teatrul Zurli!

ZURLI vă mulțumește pentru sutele de spectacole cu Gașca Zurli!

ZURLI vă mulțumește pentru nenumăratele aniversări de zile de naștere pe care ați ales că noi să le transformăm în evenimente!

ZURLI vă mulțumește pentru petrecerile de botez unde ați mers pe mâna noastră cu spectacolul de ursitoare! „

 

Va astept la specatacol sa le cantam La multi ani!  impreuna :)!

Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.rowww.dealguru.ro si rețeaua de magazine Eventim, la casieria Palatului Naţional al Copiilor ( de luni până vineri, interval 12.00-18.00), sâmbăta și duminica ( 10.30-13.00) la Teatrul Zurli de la Cafeneaua Antipa sau de la sediul Zurli din Str. P-ța Alba Iulia nr. 5, bloc i4, sc 1, etaj 12 (11.00-18.00).

 

 

 

0 comments on Spectacol aniversar Zuli

  1. Personajul preferat este Zdranganel,iar cantecelul preferat este Cucu-bau.Acestea ma fac sa intru in esenta lor,sa nu conteze cat stau,sa uit sa mai ies,ma cuprinde mult atmosfera creata,imi aduce aminte cu nostalgie de anii copilariei

Lasă un răspuns