Ultimile doua saptamani au fost pline de provocari domestice si cu  o dra Titirez racita dar plina de energie.  Vineri a fost varful stresului domestic :). Dimineata a inceput cu un episod de tuse, urmat de un episod de varsaturi, urmat de ne-dormit la praz, eu fiind destul de obosita si nervoasa. Ma enerva orice miros, orice lucru nu era la locul lui si nu-mi gaseam relaxarea. Sper sfarsitul zilei, am avut si o mica criza de nervi de la dra Titirez…stiti voi o zi din acelea „grave”.

O mica surpriza mi-a schimbat insa toata karma si energia negativa de peste zi. Sincer nu m-as fi gandit nici in 1000 de ani ca m-ar ajuta asa ceva: o paturica foarte usoara si  Ambi Pur Moonlight Vanilla. Universul a facut ca in acea zi sa vina curierul si sa-mi schimbe starea la 180 de grade.

Dra Titirez printre suspine: Mami, am pimit un cadou? Pentru mine?

Eu: Da, mami( orice cadou e pentru ea  🙂 )!

Dra Titirez: veau sa vad!

Imi ia din mana surpriza, desface cutia, scoate paturica : Mami, ce usoara e! E pentru mine!  O zbungheste la ea in casuta, incepand sa-si inveleasca tot clubul lui Mickey Mouse. Rezolvat cu criza de nervi, acum aveam timp sa fac un pic de ordine prin casa!

Eu am ramas cu Ambi Pur Moonlight Vanilla. Nu sunt fana a mirosurilor la tub. Sunt sensibila si nu agreez mirosurile puternice si artificiale. Si cand spun sensibila, un miros imi poate determina starea de spirit!  Curiozitatea m-a facut insa sa-l incerc, mai ales ca vanilia este un miros ce imi da o stare de bine.

Cateva pufuri si am fost placut surprinsa ca nu are un parfum greu, foarte dulce. Nuante de vanilie m-au invadat. Aerul s-a schimbat in camera si desi credeam ca e doar marketing, chiar a inlocuit mirosul mai putin placut.  Sistemul tubului e inedit si usor de folosit! Am schimbat un pic aerul,… deci rezolvata si starea mea de spirit :)!

Desi poate parea siropos, sincer o mica surpriza de la Ambi Pur, made my day!

M-am inveselit, m-am dus si eu in casuta Drei Titirez si ne-am cocolosit cu toate in paturica.  Eram relaxate!

IMG_20141014_141611(1)

 

Multumesc Ambi Pur si fetelor ca v-ati gandit la mine!

 

 

Acest articol face parte din campania Ambi Pur. Toate opiniile sunt 100% ale mele.

 

 

0 comments on Nuante de vanilie-made my day!

Lasă un răspuns