Sunt intr-o perioada in care datorita faptului ca ma relaxez de la viata cotidiana cu job, mintea mea e mai putin ocupata si dau navala diverse amintiri din trecut si emotii. Mai ales emotii! Practic am acum ceva timp sa ma mai ocup si e viata mea emotionala.

In viata mea o importanta contributie la tot ce insemn eu am avut-o  de la bunicii din partea mamei. Primi 7 ani de educatie in mare parte ii am de la ei, pentru ca am stat la ei.  Le spuneam Mama si  Tata si eram constienta ca am doua mame si doi tati. Moartea bunicii mele a fost prima mare drama a mea. Bunica era o Doamna nascuta, ce a avut o copilarie chinuita cu plecat de acasa la varsat mica sa munceasca ca fata  in casa, cu suportat frig si foame. Sfaturile ei ne-au creionat personalitatea. Obisnuiam sa ne povesteasca din viata ei si cate a pati,t iar eu si  sora mea adormeam cu lacrimi in ochii,  Acestea erau povestile noastre si le voi pretuit toata viata. Dimineata cand ne trezeam,batrani cum erau, ne aduceau la pat  paine prajita cu ceai de menta, preferatele noastre. Imi este foarte dor de ei!

Vad in societatea noastra si mai ales in orasele mari cum nu ne am uitam batranii si nu avem timp sau suntem preaegoisiti sa ne vizitam si parintii! Cand Luminita mi-a spus de mica ei campanie pentru batranii, m-am bucurat sa ma implic cat pot si in acelasi timp am admitat-o pentru initiativa si ambitie. Un astfel de proiect necisita implicare si timp pe care multi dintre noi nu le oferim.

Pe 30 noiembrie la Complexul Social Florea Rosie din  Bucuresti, sector 6,  o mana de oameni vor sa aduca cateva momente de bucurie unor batrani, prin a le gati si lua pranzul impreuna.

Haideti sa-i ajutam! Va cerem ajutorul  pentru a strange fonduri, ce vor fi folositi pentru alimentes si vor fi gestionati de Fundatie. Va exista si o licitatie( revin cu detalii).

banner campanie general

Orice ajutor este bine venit, oricat de mic!

Proiectul este sprijinit de  Fundației Comunitare București, Taste Learners (prin Viorel Copolovici ), al trupei de teatru Improvisneyland.

Campanie umanitară sprijinită în exclusivitate de Lidl Romania.

 

Lasă un răspuns