Dragilor,

Inca o noutate pe ziua de azi vine de la Teatrul Zurli, ce ne aduce o premiera a unui spectacol adaptat dupa filmul animat „Frozen”. Detalii mai jos:

elsa, ana, olaf- 1(1)

Teatrul Zurli vine cu o premieră. Pe 24 și 25 ianuarie, de la ora 10:30 și de la ora 12:00, punem în scenă, la Teatrul de Artă, o adaptare după o poveste deja îndrăgită de copii, „Frozen”.

Intitulată „Castelul de gheață”, adaptarea aduce în prim-plan povestea a două surori prințese, Elsa și Ana, care se confruntă cu tot felul de probleme. Elsa nu este doar o simplă prințesă, ci are o putere specială prin care poate, ușor, să îi rănească pe cei dragi. Așa că, ea trebuie să învețe cum să o folosească fără a face rău. Ana, la rândul ei, trebuie să ia o decizie dificilă: să își urmeze inima și să devină soția prințului Hans sau nu.

Magie e cuvântul de ordine.Trupa Zurli vă dă trei motive pentru care merita să intrați în „Castelul de gheață”:

  1. Pe lângă prinți și prințese, spectacolul va avea și un personaj cu totul special, Olaf, un om de zăpadă zăpăcit, dar care poate să îi ajute pe copii să învețe cum să depășească situațiile dificile;
  2. Adaptarea va fi una în stilul Zurli : un spectacol interactiv în care cei mici vin în ajutorul personajelor principale;
  3. Copiii vor avea ocazia să cânte si sa participe activ la spectacol.

Prețul unui bilet este de 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copii. Pentru a avea acces în sală este nevoie de rezervare prealabilă la numărul de telefon 0728.295.872.sau la adresa de e-mail contact@zurli.ro.

Detalii și despre alte spectacole organizate de Trupa Zurli, accesați http://www.zurli.ro/

*Despre Teatrul Zurli

Teatrul Zurli este cel mai mare teatru privat pentru copii din România, un teatru fenomen național care a transformat educatia într-un spectacol magic al imaginației. El a fost construit pe o nevoie existentă, dorința creatoarei – Mirela Retegan – de a-i explica fiicei ei lumea din jur într-un context pozitiv, educativ, dar care să-i dezvolte imaginația și să îi dea încredere în sine. Spectacolele sunt despre magia care apare atunci când li se spune copiilor povestea potrivită sufletului lor.

 

0 comments on Premiera Teatrul Zurli- „Castelul de gheata”

Lasă un răspuns