Dupa aparitia primului copil am descoperit cumparaturile online. Pe langa faptul ca are si mama ocupatie sa cheltuie bugetul familiei :), pentru noi cumparaturile online au devenit o necesitate.

Cu doi copii, job-uri, gradinita, vrei sa ca timpul liber sa-l petreci cat mai mult in familie. Asa ca incercam sa optimizam cat mai mult timpul pe care il irosim. Asa ca timpul petrecut pe la cumparaturi  trebuie maxim limitat.

Colorful shopping bags standing in row

In iarna am facut prima comanda la Carrefour Online. Nu au toate produsele din magazin, insa sunt destul si poti alege. Au diverse promotii si pentru Bucuresti exista si  livrare gratuita, insa mi s-a parut  destul de mare suma cosului pentru astfel de livrari, mai ales ca uneori nu ai multe de cumparat.

Produsele sunt ambalate separat pe categori. Au fost cateva propuse pe care nu le aveau pe stoc, nu m-au anuntat.  Cand faci comanda, trebuie sa te gandesti cu 2-3 zile inainte pentru ca momentul livrarii poate fi in 2- 3 zile, in functie de ora la care plasezi orderul.  Daca vrei sa ridici comanda de la magazin nu se poate, ceea ce pentru familia mea care uneori are multe „urgente” nu  e cea mai buna solutie. Au un callcenter ok si se poate face plata la primirea coletului.

Alt shop online pe care l-am incercat a fost Mega Imagine. M-a incantat sistemul lor de ridicare a comenzii de la unul din magazinele Mega Imagine.  Cum reteua lor de magazine este destul de intinsa si avem unul aproape de casa, e util sa faci comanda si doar sa o ridici. Plata se face in avans, insa nu am avut probleme cu stocurile pana acum. Pana acum am avut doar experiente foarte placute cu ei.  Mai sunt si alte forme de livrare.  Oamenii au inteles piata romaneasca, tipologia clientilor si se comporta ca atare. Cea mai placuta experienta a fost intr-un magazin, intr-o zi ploioasa cu doi copii dupa mine, cand doamna de la casa era ingrijorata sa nu stau prea mult la coada si sa ma ajute cineva cum transportul pana la masina a cumparaturilor. Customer care foarte bun si o atentie la detalii pe care o apreciez: display-ul in magazine, promotiile si campaniile, distributia, toate sunt analizate in jurul clientului care intra in magazin, nu doar a banilor lui.

Am vazut ca au si un Mega Drive in Ghencea.  Pana la urma preturile nu difera asa de mult de cele de la hypermarket, daca analizezi cu atentie.

Incercati si voi ce shop online vi se potriveste, in viteza timpurilor noastre invatam si noi sa facem cumparaturile online.

Sursa foto

0 comments on Cumparaturi online 3

Lasă un răspuns