Mai e putin si ne vom reintalni cu Gasca Zurli la Sala Palatului, duminica la spectacolul : „Zboara, zboara, vrajimaturica” . Ca sa intelegeti de ce cred ca sunt foarte speciali oamenii acestia: ei au gandit un specatacol cu suflet! Pe langa surprizele pregatite pentru copii, avem si noi adultii una in plus: invitat special Marian Ralea, „nebunia Abracadabra” .

Am placerea in plus sa organizez un concurs pentru o invitatie de 2 persoane la specatacolul de duminica.  Daca vreti sa aveti parte de magia Zurli, va astept cu un raspuns la intrebarea de mai jos pana pe 29.05, ora 18.00. Voi desemna castigatorul prin tragere la sorti random.org in aceiasi seara.

Intrebare concurs: cum Gasca Zurli v-a impactat familia sau v-a ajutat cumva?

Zurli - poster zboara zboara vrajimaturica GENERAL

Raspunsul meu in afara concursului :)- Printesa mea prin experientele specatacolelor a devenit mai putin timida, si-a dezvoltat creativitatea cu diverse jocuri acasa, avem povesti educative inventate de mine cu mare impact cu ce face Fetita Zurli, am trecut printr-o perioada grea in spital cu muzica Zurli, m-am molipsit si eu de bucuria ei si stiu toate cantecele, in masina avem repertoriul lor, ma bucur ca are niste repere frumoase, curate, educative, autentice.

Eu una ma bucur ca exista Zurli pentru ca imi fac meseria de parinte mult mai usoara si mai distractiva. In plus, transmit sinceritate si dragoste, lucru pe care eu il caut la un specatacol de copii. Ce ma bucur ca am  doua fete, sa vedeti voi spectacol cand va incepe si Buburuza sa vorbeasca 🙂 !

Succes!

0 comments on O invitatie la „Zboara, zboara, vrajimaturica”

  1. Da, am simtit impactul. Fetita mea inca nu a depasit bariera timiditatii si nu vrea sa urce pe scena la spectacole.
    Dar de la zurli a invatat sa ne faca spectacole acasa..sa ne cante..sa ne danseze …si sa ne ceara rochite de printese si cornite de zurli 🙂

  2. Luca s-a indragostit de Gasca Zurli la prima vedere. Ca si mine de altfel! Povestile sunt interpretate impecabil si cu morala usor de retinut de cei mici, iar noua celor mari de mare ajutor pentru ca puterea exemplului e cea mai buna metoda. Si nu de putine ori m-au scos din incurcatura cand venea vorba de mancare, Tura Vura, sorry !!! Si in afara de asta ne binedispune, scot la iveala bucuria din noi. De la spectacolele lor plecam cantand , ca o continuare a ce am trait, ne-a ramas in suflet si vine de la sine!

  3. Rares este destul de timorat atunci cand vine vorba de cantat astfel incat sa-l auzim cu totii, dar de cand cu Gasca Zurli, s-a mai „relaxat” si ne canta cat e ziua de lunga.

  4. Am mers la multe din spectacolele de teatru ale gastii Zurli si asta pentru ca de prima oara am vazut caci copiii sunt cei importanti acolo, ei trebuie sa se simta in primul rand fericiti, implicati, iar noi avem satisfactie vazandu-i bucurosi. Personajele lor sunt modele de urmat!

  5. Noua ne place Zurli pentru cântecele și voie buna! Al meu la spectacole e foarte atent și cuminte ceva ce în mod normal nu prea face :).

  6. Si noi ii iubim! Sunt contagios de voiosi si vrem sa fim alaturi de ei si de data aceasta! Vrem sa fim contagiZurli!

  7. Noi nu am reusit sa ajungem la nici un spectacol iar S e foarte curios. I-a vazut doar la tv, i-a auzit la radio si pe cd. Stim toate cantecelele, le fredonam mereu….Mesajele transmise in cantecele le baga in capsor si chiar au efecte pozitive. Cred ca daca i-ar vedea live impactul ar fi si mai mare.

  8. Datorita spectacolelor Gastii Zurli Tudor a inceput sa iubeasca muzica si dansul. Prin urmare urmeaza optionalul de dans si invata sa cante la mai multe instrumente.

Lasă un răspuns