Ieri am avut parte de o surpriza placuta din partea Tupperware. Am aflat astfel ca pe 5 iunie vom sarbatori Ziua Internationala a Mediului. Am fost invitata sa contribui la campania lor „Pastreaza-ti sanatatea si planeta in forma!

IMG_20150603_193111

Cred ca fiecare dintre noi putem face mici gesturi care sa ajute mediul si inclusiv pe noi. Cu siguranta nu facem destul si cu siguranta putem mai bine 🙂 ! Cum eu nu fac selfie-uri si Buburuza nu stie sa faca poze va voi spune doua mici gesturi pe care le face familia mea pentru a fi atenta cu mediul: refolosim bidoanele si nu acceptam pungi de plastic decat foarte rar( la cumparaturi).  Bidoanele de apa de 2-10L le refolosim avand rude la tara care au nevoie de ele. La micile cumparaturi cand ni se ofera o punguta de plastic o refuzam de cele mai multe ori pentru ca am polua aiurea: ori avem noi o sacosa, ori suntem cu masina, ori avem cum sa le tinem in mana.

„În acest an, Tupperware va sărbători Ziua Internaţională a Mediului lansând o povocare în rândul tuturor persoanelor care vor să recicleze şi să contribuie astfel la protejarea mediului înconjurător. Tupperware România va organiza la sediile distribuitorilor săi autorizați din Bucureşti, Constanţa şi Brașov o acţiune de colectare a vaselor/ recipientelor din plastic, care intră în contact direct cu alimentele. Fiecare persoană care va aduce un vas/recipient de plastic care este vechi, pătat sau prea folosit, va fi ajutată să-şi aleagă unul nou. Iar Ia orice produs de minim 30 lei achiziţionat, va primi cadou, un Port Sandwich colorat și foarte util, care păstrează gustările proaspete pentru mai mult timp! Port Sandwich-ul va fi oferit în limita stocului disponibil, câte unul per comandă.

Tupperware încurajează reducerea numărului de vase/recipiente din plastic. Mai mult decât atât, utilizarea de produse din plastic vechi care intră în contact cu alimentele ar putea afecta sănătatea, de aceea Tupperware recomandă reciclarea lor şi înlocuirea cu altele noi, multifuncționale, mult mai rezistente şi mai sănătoase, oferind, desigur, o alternativă ECO pentru asta.

Reciclând un ambalaj de plastic se economiseşte energia necesară funcţionării unui bec de 60W timp de 6 ore.

Campania Tupperware are loc in:

BUCUREȘTI:

 Sediul OPTIMCORE, distribuitor autorizat TUPPERWARE, Blvd. Unirii nr 9,Vineri, 5 iunie, între orele 14:00 – 20:00, Persoana de contact: Elena Folea. Telefon: 0723590128. Partener reciclare – ROSAL

 BRAȘOV: Sediul AZURIT, distribuitor autorizat TUPPERWARE, Str. Tâmpei nr. 8,vineri, 5 iunie, între orele 14 :00 – 20 :00; Persoana de contact: Elena Bîrsan. Telefon: 0721059619; Partener reciclare – RIAN CONSULT

CONSTANȚA: Sediul DIAMANT, distribuitor autorizat TUPPERWARE, Str. Dezrobirii nr 101; Sâmbătă, 6 iunie, de la ora 10:00 – până la epuizarea stocului; Persoana de contact: Mia Lupea. Telefon: 0722433277; Partenerreciclare – MM RECYCLING SRL

Sediile distribuitorilor autorizaţi Tupperware vor fi deschise în aceste zile tuturor vizitatorilor şi îi vor aştepta pe aceştia cu vasele/recipientele de plastic şi multe surprize.”

Poza campanie Ziua Internationala a Mediului(1)

Despre produsele Tupperware v-am mai povestit aici si le-am testat si sunt incantata de noua mea sticluta mea ECO. O voi folosi cu siguranta la munca! Am vazut ca au produse la promotie care ne-ar putea ajuta la organizarea de picnicuri si gratare. Sunt foarte utile!

Va provoc si pe voi ca faceti un gest pentru mediu si sa-l aratati printr-o poza sau postare! Invitativa si prietenii sa faca acelasi lucru.

Lasă un răspuns