Am descoperit ce sa fac cu copiii cand ma duc la cumparaturi sau cand vreau sa-mi clatesc ochii pe la magazinele de haine! II las sa se joace in fata magazinului! Cum?

Ma stiti ca nu sunt mare fan mersul la Mall. Nu vad ce educatie pot oferi copiilor mei, cand ma duc in Mall pentru plimbare sau timp liber, in mod constant.  Recunosc: daca am nevoie sa cumpar ceva o fac in fuga, sunt ca o sageata :)! Uneori ar fi frumos sa am timp sa mai zabovesc in tihna la cumparaturi.

Sambata trecuta am gasit solutia, pacat ca e pe o perioada scurta valabila 🙂 !

Baneasa Shopping City va invita in perioada  01 iunie-14 iunie, sa aplicati pentru Cetatenia de Copilarie si sa le demonstrati celor mici ca cel mai bun prieten al lor este copilul din voi.

copliarie

Toti parintii se alatura celor mici, care se vor distra cu robotii Lego MindStorm, vor participa la cursele de masinute, se vor amuza facandu-si tatuaje temporare, vor defila impreuna pe covorul rosu sau vor experimenta machiaje colorate la zonele de styling.

Aveti diverse variante de activitati pentru copii pe culoarele principale. Personal mi-au placut:  tatuaj, kids stlyle corner, ia-ti permisul de conducere , jocuri. Exista si activati outdoor.

IMG_20150606_161123

IMG_20150606_160838

IMG_20150606_151953

Bonus: dupa ce copilul e ocupat si e in raza ta vizuala, te duci la magazinele tale prefarate sau sa te mai uiti pe la lume.

Intre noi fie vorba (eu care nu am mai apucat sa studiez lumea urbana din Mall de vreo 3 ani 🙂 ),  am descoperit ca persoanele care sunt fani plimbari in Mall si se pregatesc pentru astfel de eveniment, au mai evoluat un pic in ceea ce priveste stilul. Nu le-ar strica sa mai invete in plus: daca pui plastice pe tine, tot plastic se cheama indiferent de brand! Daca foloseste un ruj puternic ca si culoare, invata sa-l folosesti mai ales ziua! Cate exemple haioase am vazut de ruj puternic ziua +imbracaminte asortata 🙂 !  A da, si sa nu uit: aveti primul meu selfie ever, eu care fug de „moda” aceasta :)!

IMG_20150606_160511

Mi-a placut ideea celor de la Baneasa Shopping City. Imbina si placutul si utilul si copiii!

Lasă un răspuns