Conferinta: Fii Bine cu Tine

Dragilor,

In Bucuresti, pe 4 octombrie 2015, la sediul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din soseaua Panduri, numarul 90 va avea loc  cea de-a treia conferinta conferinta Fii Bine cu Tine, organizata de  Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei (ISTT)

Evenimentul se adreseaza tuturor persoanelor interesate sa faca fata mai bine dificultatilor vietii, celor care au intrebari… si nu au gasit inca raspunsurile potrivite…

„Cum de oamenilor mici și mari le este uneori dificil sa fie bine cu ei? Cat este de importanta starea de bine din copilarie pentru starea de bine de la varsta matura? Cat adevar este in spatele cuvintelor “ce nu te doboara, te face mai puternic” si cum putem depasi mai usor esecurile din viata noastra? Cat de traumatizanta este experienta unui divort si cum ii afecteaza pe toti cei implicati? Si in ce masura poate fi un divort o experienta “sanatoasa”?

Ne adresam, in egala masura, si parintilor care sunt invitati sa inteleaga ca pentru a-si ajuta copiii sa duca o viata implinita, trebuie sa-si accepte toate trairile si emotiile si, cu atat mai mult, sa participe in mod activ la atingerea si trairea propriei stari de bine. Starea de bine a parintilor influenteaza dezvoltarea emotionala si tipurile de emotii pe care le va manifesta si folosi copilul in procesul de relationare cu ceilalti.
Asadar, ii asteptam sa participe pe toti cei care isi doresc cunoastere de calitate in termeni ce pot fi intelesi si, cu atat mai important, aplicati ulterior in viata de zi cu zi.”

Detalii casita si aici: http://www.psihotrauma.ro/

AFIS_ISTT_FBCT

Weekend frumos!

Later update: Cine vrea o invitatie, sa-mi scrie repede un comentariu. Primul comentariu va putea merge.

0 răspunsuri la „Conferinta: Fii Bine cu Tine”

Lasă un răspuns