Intr-o minunata zi de toamna, eu si cele doua printese din familie, ne-am dus sa escaladam ceva planete la NoGravity Club.

NoGravityClub este un loc de aventura si escalada, destinayt exclusive copiilor cu varste cuprinse intr 4 si 12 ani. Ei incurajeaza miscarea, dezvoltarea personala  si educatia non-formala.

Practic, copii se pot catara printer stele si planete, exista o zona de aventura cu tematica spatiala si o tiroliana care leaga o nava spatiala de o poarta stelara. Totul arata colorat si frumos. Copiii erau foarte incantati! Uite o idee pentru vreme urata si copii energici :)!

Even_NoGravity_006

Even_NoGravity_010

In timpul activitatilor copii sunt permanent asistati de echipa de specialist NoGravity. Din acesta echipa face parte si Alexandru Codreanu, fost catarator de performanta si Sabina Lefter, specialist în educaţie non-formală.

Printesa cea mare( 4 ani) a fost foarte incantata ca a atins planetele si desi nu e cel mai agil copil, s-a cataract un pic. Ea nu a putut participa la zona de aventura pentru ca desi avea echipament de protective,  nu se descurca cu inelul de siguranta ce trebuia pus si scos pe traseu.

Printesa cea mica( 1 an), vroia sa fie langa sora sa si chiar uitandu-se la copii, incerca sa le imite miscarile. Nu stia cu sa se urce si ea  pana la planete :).

Even_NoGravity_088

Even_NoGravity_232

Mi-a parut o idee foarte buna ce au facut cei de la NoGravity Club. Se pot organiza si petreceri pentru copii in locatie. Poate fi o destinatie foarte buna pentru miscare si educativa in acelasi timp.

„NoGravity Club este deschis luni de la 16:00 la 21:00, de marţi până vineri, între orele 09:00 – 21:00, sâmbătă între 10:00 şi 21:00 şi duminică între orele 10:00 şi 18:00. Intrările se fac din 30 în 30 de minute şi separat se pot organiza petreceri pentru copii.

Mai multe detalii puteţi găsi pe www.nogravity.ro, sau puteţi contacta direct echipa NoGravity pe email la adresa contact@nogravity.ro sau la telefon 031 100 8888.”

Multumesc pentru invitatie  celor de la Parenting PR si poze  (unele chiar memorabile pentru familia mea).

Even_NoGravity_054

Lasă un răspuns