Duminica ne-am reintalnit cu Gasca Zurli, la spectacolul „Vreau pupic de noapte buna” de la Palatul Copiilor. Eu una asteptam cu nerabdare momentul sa-i revad intr-un spectacol nou. La cat vuiet au obtinut prin tara, au ajuns intr-un sfarsit si la Bucuresti!

Ca sa stiti, ca pe langa PR-ul Gastii Zurlii, care ma ajuta sa aflu noutatile, eu mai am si alt canal  de informare: Matusa de la Tulcea. Matusa mea care nu are copii mici, ma suna aproape saptamanal sa-mi spuna pe unde  au mai fost Gasca Zurli si cand stie ca sunt in Bucuresti, ma anunta, My point: la acest nivel au ajuns cei de la Zurli, de si Matusa de la Tulcea fara prea multe tangente cu copii stie de ei si chiar ii plac. Bineinteles ca stie ” Am o casuta mica”!

Spectacolul a fost de vis!  Gasca Zurli a venit cu noi cantecele, cu noi dansuri si noi ideii educative. Cum reusesc ei sa transforme prin distractie o lectie pentru cei mici, ma minuneaza de fiecare data. Apreciez foarte mult stradania lor ca orice fac sa atinga copilul prin joaca, amuzament si educatie dar sa ajunga si la noi parintii. Astfel daca si parintele se simte bine si in  „ton” cu copilul e o experienta memorabilia pentru amandoi.

Am realizat si de ce ma emotionez asa la cantecelul „Vreau pupic de noapte buna!”. In prima faza ai crede ca te gandesti la copilul tau, insa am avut o revelatie. Copilul din mine se emotioneaza de fapt, copilul din mine resimte durerea versurilor transpuse in copilaria sa. Deci , cum te poate impacta un specatacol de copii marca Zurli….mult mai mul decat ai crede?!Realizand ca de fapt copilul din mine se emotioneaza, am inceput sa-mi „vindec” unele rani. Ca sa vezi…. mult mai ieftin decat la psiholog :).

In drum spre casa, Printesa care s-a distrat foarte bine, m-a asaltat cu intrebari: „de ce o iau baietii in brate pe Ferita Zurli, ” de ce Camelia( a se inteles caria) manaca doar dinti” si mi-a explicat ea , de ce caria nu este educata.  Toate acestea fara sa intreb eu. A fost o discutie foarte „parenting” si fara efort din parte mea. Gasca Zurli a rezolvat tot, de la distanta !

Voi stiti ca suntem fani Zurli si ca eu personal ca parinte sunt foarte incantata de ce produc ei. Insa credeti-ma, un spectacol Zurli nu e doar in specatcol. E  un univers de bine, ce iti impacteaza viata si familia in zeci de moduri pozitive. Sper ca daca nu I-ati descoperit inca, sa o faceti.

Eu ma bucur ca mai am minim 6 ani in care sigur voi mai experimenta  fenomenul Zurli! Nu-I ratati cand ajung in orasul vostru! Detali despre turneu puteti gasi aici.

IMGM8857

IMGM8718

Palatul Copiilor-257

Lasă un răspuns