Printesa( 4 ani  jumatate) merge de anul trecut la balet. Ea este un ursulet ca structura osoasa dar  cu eleganta in miscari. Mi-am dorit sa faca balet pentru postura si eleganta miscarilor. Printesei ii place!

La inceput am mers  3-4 luni la  o scoala de balet prin zona Pta Victoriei.  Am cautat sa  fie aproape de munca/gradinita si un cost optim. Noi am ales  abonamentul cu o ora pe saptamana. Doamne dragute, s-a vazut si la Printesa in miscari. Customer care destul de slab…. si destul de mult impuls in decizii. Primea mea impresie fost de „ok  dar rece”. Ce nu-mi place mie la anumite scoli, este ca te obliga sa cumperi „echipament”( body, fustita)  de la ei sau parteneri lor. Adica,  o data la 3 luni  mai platesti in plus un abonament pentru a fi toate fetitele  la fel. Mie  personal nu mi se pare ok sa platesc in plus.

Acum ne ducem la o scoala de balet din zona Gara de Nord. Multi copii, de toate varstele, imbracati cu ce vor ei sau parintii ,  multi bunici in sala de asteptare. Doamna mai stricta dar draguta. In plus mi s-a parut ok customer care-ul :). Un domn mai in varsta te intampina, iti rezolva toate problemele, ii stie pe toti copii pe nume, e foarte atent la toti si salute pe toata lumea. Prima mea impresie a fost de o „familie” mare.

Aici lumea pare  mai aproape de realitate, diverse categorii de oameni si abonamentul este  cam la acelasi pret, insa ora este de fapt: 1 ora jumatate( fata de 50 min la Victorie).

Oare lui Madam Furlifus ii va placea baletul:)? Ea are corp de balerina dar  e mai spre „alergare viteza” talentata 🙂 !

IMG_0071

 

Lasă un răspuns