Eu sunt Ana, am 30  32 35 38 de ani si de 6 luni am o fetita doua fetite: Prințesa de 3 6 7 8 ani si Madam Furlifus abia nascuta de 6 ani. Am crescut intr-un oras mic de provincie, am ajuns in minunata noastra capitala si ma lupt cu viata, societatea si cu mine.

Sunt produsul educatiei parintilor mei, a bunicilor, a societatii noastre, a unei slujbe intr-o multinationala, autoeducatiei.

Sunt optimista, imi place sa nu las societatea sa aleaga, gandeasca, decida pentru mine. Invat, caut, intreb, experimentez si aleg!

Si acum ca pentru oracole( pentru cine nu le-a prins, sunt un fel de Facebook):

Motto 🙂  Nu exista nu pot, exista nu vreau!

Daca ai tu intrebari/curiozitati, te rog….

Am mai scris si pe :

http://danasota.com/poveste/

http://www.redutti.ro/blog/2012/10/16/ce-as-vrea-sa-mi-invat-copilul/

De ce scriu?

De ce scriu?

0 comments on Despre mine

 1. Asa. Ziceam ca ma bucur, imi place raspunsul si am sa mai trec sa „te rasfoiesc”
  Sunt sigura ca vei fi un „manager” bun dupa cum ai inceput
  Din pacate multe doamne uita sa mai fie si…femei dupa ce au un bebe . E strict parerea mea.

  • 🙂 te aştept cu placere! De acord, cu tine, unele uita ca mai sunt si femei. Sper să nu fie cazul la mine :). Cred ca se intamplă mai ales când nu iţi placea ce faceai înainte si când nu prea şti ce vrei de la tine.

   Ana

 2. Bine te-am gasit Ana. Felicitari pentru bebe si multa sanatate tie si familiei. Eu o sa ma alatur clubului mamicilor, sa speram ca la sfarsitul lui Septembrie sau prima saptamana a lui Octombrie. Mi-ar place sa te descos de sfaturi si sugestii cu privire la primele luni avand un nou nascut, caci deja ai 6 luni de experienta. 🙂

  • Bine ai venit Annarkali :)! Chiar te rog, bombardează dacă ai întrebări sau subuecte pe care ai vrea sa-le ating! Eu am mai scris câteva articole pe blog. Am să mă mai gândesc şi eu :).
   Multă sănătate vă dorim!

   Ana

 3. Si tu citesti Babycenter ? 😆 Si eu.
  Cand am fost la cursurile prenatale, ne-a intrebat asistenta pe toate, de unde ne culegem noi diversele informatii pertinente sarcinii, cu exceptia doctorului de familie, si majoritatea am zis ca de pe Babycenter. Stii ce a zis tanti aia, evident putin frustrata ?
  – Yes of course, The Pregnancy Bible ! 😆

  • 🙂 nu ştiam. Eu l-am descoperit şi mi s-a părut că nu oferă informatţi contradictorii şi sunt ok. Site-urile româneţti sunt cam contradictorii la info. Cea din poză eşti tu? Să nu mai greşesc 🙂

 4. Si noi suntem in aceeasi situatie ca si tine: din 2 orase mici de provincie, tot aceeasi mentalitate, insa un singur baiat 🙂 (care iti saluta cele 2 fetite:). Sa scrii in continuare atat de bine si util. Te respectam si te admiram!

Lasă un răspuns