Cerceii

Eu, Ana , la 29 de ani, am decis sa  nu-i pun cerceii fetei mele de la nastere. „Piticul” cu estetica spunea ca are capul prea mic pentru cerceii pe care ii gasesc, iar „piticul”  fricos spunea ca daca face complicatii cum ma descurc eu si cu cerceii si cu buricul ?! Familia m-a lasat in pace :).

Pentru ca lumea ne mai intreaba daca este fata sau baiat( e fata evident !!!), tati si buni s-au tinut de capul meu sa-i punem fetei cerceii.

Si dupa ce am implinit 1 an, ne-am dus la doctor pe 3.01.2013 , pentru a ne face gauri. Ne-am consultat cu dna pediatra si am fost indrumati catre sectia de chirurgie a unui spital de stat.

Procesul a constat in: Ioana curioasa si voioasa se uita la cateii desenati in salon, Ioana intinsa pe o masa chirugicala, tinuta de 5 doamne( si de mama :)) curioasa ce se intampla, Ioana intepata intr-un lob de dna doctor cu un ac steril, Ioana urland,…. Ioana intepata si in al doilea lob, Ioana urland. Dupa 10 minute, Ioana suspina cu cercei in urechi si cu un biscuite in mana pentru calmare :).

In prima zi dupa procedura, tati a ramas cu ea acasa si s-a cam panicat un pic cand si-a agatat cerceii Ioana si a inceput sa planga. Putin sange si nu mai stia ce sa faca mai intai: sa o  linisteasca pe Dra Pinguin sau sa sterilizeze cerceii. Pana la  urma s-a descurcat onorabil si  cand am venit acasa, cerceii erau in urechi.

Primele 2 -3 zile: urla de cate ori vroiam sa ne atingem de ureche. Acum ne mai lasa sa o atingem, dar daca insistem sa desfacem cercelul, plange.

Mi -a luat ceva timp sa ma obisnuiesc cu  ea cu cerceii. Mi se parea la inceput ca ii ia din dragalasenie.

Sincer, nu stiu daca nu as procesa la fel si a doua oara. Sigur „piticul” fricii nu ar mai fi.

Multumim pentru cercei Sarahei si Claudiei si  lui buni si strabuni*2 :)!

Deci am cercei, sunt fata! :)
Deci am cercei, sunt fata! 🙂

0 răspunsuri la „Cerceii”

  1. :))) super draguta povestea. Imi pare rau c-a speriat-.o intepatura, poate mai mult doamnele care o tineau, mai ales ca erati intr-un spital de stat
    Ii sta bine cu cercei!

Lasă un răspuns