Intr-o miercuri am fost invitata la prezentarea unui aparat minune, adus de Silhoutte in Romania.  Aparatul se incadreaza in segmentul medical, nonivanziv. „Aparatul are rolul de a distruge definitiv celulele grase si obtinem o scadere de 1-2 masuri la haine.

1 tratament – 1 ora – 1 masura mai putin, aceasta este deviza Liposonix, care actioneaza prin ultrasunete de mare intensitate, HIFU (high intensity focused ultrasounds), cu efect de distrugere a celulei adipoase. Alaturi de reprezentantii Silhouette, gazda in cadrul evenimentului a fost nimeni alta decat Raluca Moianu, ….., care ne-a sfatuit pe invitate sa apelam la centrele specializate de slabit si infrumusetare atunci cand vor sa obtina rezultatele dorite si, in acelasi timp, sa uite pentru cateva ore de toate grijile cotidiene”.

Toate bune si frumoase, acum partea neoficiala :).

Instinctiv cred ca da rezultate. Spun instictiv, pentru ca nu am testa pe pielea mea doar am vazut o mica demonstatie. Dupa cum spunea si Dna Lili Ticu, Managerul Silhouette, Centre de Slabit si Infrumusetare, acest  aparat trebuie folosit in situatia in care alte metode  nu au dat rezultate. Costul se face pe impuls si pretul de lista este de 75Euro/implus. De ex: pentru abdomen se delimiteaza 9 zone* 3 impulsuri pe zone*75 euro. Bineinteles ca tariful diferentieaza  in functie de numarul de impulsuri solicitat.  Se pare ca centrul Silhouette, ofera si plata in rate si se muleaza pe nevoile si bugetul clientei. Deci, pentru mine vorbim de „avione”…Da ar fi comod ca pentru 5 minute de durere sa scap de 3 luni de dieta si efort fizic, da ar fi comod sa nu pierzi timpul pe la sala de sport si sa-l petreci cu copilul tau, da ar fi frumos… pentru cine isi permite si nu are alta destinatie pentru respectivii banii.

Dna Lili Ticu, este o doamna foarte inteligenta si ne-a prezentat destul de real situatia: doare insa da rezultate si merita! Dna Ticu, va cred! Va rog sa ma iertati insa la invitatia dvs. nu voi da curs din mai multe motive, insa cel mai important: nu pentru astfel de „oferte”  scriu online. Oricum ideea dvs este foarte eficienta din punct de vedere cost/promovare.

„De asemenea, tratamentul stimuleaza si producerea de colagen nou. Dupa sedinta cu Liposonix, tesutul de la suprafata capata cu 30% mai multa fermitate datorita ultrasunetelor. Efectul final se va vedea dupa 8-12 saptamani de la sedinta (de atat timp are nevoie corpul pentru a metaboliza grasimile distruse), iar lunar se va face o evaluare la medicul specialist Silhouette pentru constatarea rezultaltelor. Pe aceeasi zona se poate lucra dupa 3 luni, daca mai este cazul. Aparatul are capacitatea de a distruge pana la doi centimetrii de tesut adipos. Tratamentul Liposonix se aplica pe zonele in care tesutul adipos (incapatant) nu cedeaza altormetode de slabit si remodelare corporala.”

M-am bucurat sa ma revad cu mamicile pe care le „vizitez” frecvent online.  Atmosfera decenta!( poze mai jos si pe FB)Multumesc pentru invitatie Mamicii UrbaneReplica Vedetelor Events  si  celor de la Silhouette si sponsorilor: Vavian Pharma  si Top Line.

Mai multe detalii gasiti pe site la  Silhouette , daca va intereseaza. Nu am indraznit sa va detaliez mai mult pentru ca stiu ca timpul vostru e pretios si daca considerati ca va permiteti un astfel de tratament cu siguranta veti suna la salon.

IMG_0614

 IMG_0661

IMG_0766

0 comments on Lansare Silhouette: aparatul Liposonix

  1. care sunt efetele adverse si riscurile unui astfel de tratament? sincer si fara rezerve daca se poate! speram ca viata nu se termina la 30-40 de ani. ce vom avea de suportat dupa?

Lasă un răspuns