Invitatie eveniment caritabil, Smallprint Romania

Dragilor,

Inca  o idee draguta si utila celor mai putini norocosi:

O AMPRENTĂ PENTRU VIAȚĂ-afis

Mamica Urbana si Smallprint Romania va invita la evenimentul de lansare a proiectului O amprenta pentru viata, pentru ajutorarea copiilor din Asociatia Emanuel Dej. Sambata, 25 mai, ora 11.00, la Miko Kids, Bucuresti.

 Asociatia Emanuel are in grija 9 copii abandonati de familiile biologice si sunt acreditati de Protectia Copilului Romania. In urma evenimentului, 10% din vanzarile totale Smallprint vor fi donati acestei asociatii.
 In cadrul evenimentului, veti avea ocazia de a imortaliza atingerea celei mai iubite persoane in argint pur si de a o valorifica sub forma de pandantive, talismane, butoni sau brelocuri.

 Imortalizarea atingereii unei persoane, fara restrictie de varsta, se poate realiza cu ajutorul unui reprezentant Smallprint. Pentru prima data in Romania, la Bucuresti, reprezentanta Smallprint Romania, Daniela Man, va ofera sansa deosebita de a pastra vesnic cu dumneavoastra atingerea persoanei iubite, a copilului, a unui parinte, bunic sau chiar a animalului preferat de companie.

 La aceasta campanie se vor alatura personalitatile publice din viata romaneasca mondena, prietene ale brandului Smallprint. Ele vor scoate la licitatie pentru fanii lor, obiecte Smallprint personalizate cu amprentele lor (fie amprenta degetelor, a buzelor, a mainii sau un desen).

Va asteptam cu drag sa imortalizati un moment unic din viata dumneavoastra si cu aceasta ocazie, sa oferiti o sansa de mai bine celor 9 copii din Asociatia Emanuel Dej.

Lasa o Amprenta pentru viata, sambata, 25 mai, ora 11.00, la Miko Kids!

Un eveniment Smallprint pentru Asociatia Emanuel Dej.
Parteneri: Miko Kids, Prajiturele, New Idea Group 

Lasă un răspuns