Desi virtual nu am mai scris de o luna, am reusit totusi sa ma mai relaxez  in viata reala. In programul meu s-au mai strecurat si cateva iesiri de weekend la munte sau la mare. La mare de fapt a fost o singura data, doar pentru copil, povestim in alt articol.

As vrea sa impartasesc cu voi ce am mai descoperit despre cetatenii acestei tari. Poate nu or fi noutati insa pentru mine sunt, programul meu zilnic mai mult la birou si prin masina ma rupe un pic de realitate cei drept.

In drumuri noastre pe la munte am vazut cum un domn si o doamna blocheaza cu SUV-ul un pic serpentina si se straduiesc sa faca o poza in masina cu…TABLETA. Pai doar asa pot captura frumusetea peisajului! Intre timp traficul up and down e blocat.

Pe cararea ingusta, pe un podet o familie blocheaza circulatia pentru a face o poza copilului langa apa cu…TABLETA.

Care e logica?! Teoretic daca ai o tableta sigur ai si un smarthphone. Camera smarthphone-lui este mai buna in general decat a tabletei. E mai comod sa scoti telefonul cel mult daca nu ai totusi o camera foto( care de obicei trebuie musai sa  aiba un obiectiv mare si vizibil :)). Pe munte, in natura risti multe accidente cu tableta…dar banuiesc ca nimic nu se compara cu sentimentul ca faci poza cu tableta!

Ce invata copilul de la parinte?  Bune maniere clar nu, valoarea banului clar nu…cel mult poate cum sa epateze 🙂

Nu am sa inteleg cum o familie cu venituri medii alege sa isi foloseasca economiile sau face chiar imprumuturi pentru un smarthpone sau o tableta de care in practica nu ar avea nevoie…

Android_3_0__C3_AEn_ac_C5_A3iune_pe_o_tabl6

0 comments on Romanii & tableta

  1. Eu am avut iPad (primit cadou) inainte sa mostenesc iPhone-ul de la sotul meu, asa ca l-am folosit deseori ca sa fac fotografii (desi mi se parea un pic jenant sa scot ditamai obiectul in public), pt ca Nokia al meu era de mult depasit de situatie. Nu e obligatoriu sa ai smartphone ca sa ai tableta, iar din experienta mea, camera de la iPad e mai buna decit cea de iPhone (4), plus ca motivul ar fi ca pe urma vrei sa vezi pozele mari, nu sa le ai minuscule pe telefon. Eu n-as judeca atit de aspru, doar partea cu blocatul circulatiei ca sa faci tu fotografii, asta da, m-ar revolta si pe mine!

Lasă un răspuns