Teatru.. minunatul teatru pentru copii!

Parere Dra Pinguin&Mami, piesa de teatru „Miraj intr-un ou”

Imi doream de mult sa o duc pe Ioana la  o piesa de teatru pentru copii, accesibila varstei de 2 ani. Am gasit piesa perfecta in  cadrul Festivalului International de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povesti” organizat de  Teatrul Ion Creangă si nici macar ploaia nu ne-a oprit!

Piesa s-a numit „Miraj intr-un ou” si este o piesa pentru copii intre 1-4 ani. Avem o multime de lumini, culoare, joaca si o umbrela galbena intr-un ou( cort alb) instalat pe scena. La inceput Dra Pinguin a fost un pic mai retinuta si doar observa. Mai ales se uita la copii ce o aveau pe Sia( suzeta) si din cand in cand se mai uita si la mine intrebandu-ma „unde-i sia?”

mirajou

Cand a inceput reprezentatia era fascinata de umbrela galbena, apoi de mingea jucausa, apoi s-a speriat un pic de omul cu care dansa personajul proiectat pe un perete al „oului”. S-a linistit dupa ce au venit (tot proiwctate) culorile, pasarile, avioanele. La final am cules stelute pentru tati!

A fost foarte frumos :)! Mami te va mai duce!

La Festivalului International de Teatru pentru Copii „100, 1.000, 1.000.000 de povesti” agentii S.I.I( Serviciul Informatic Ingerasii) au avut ceva treaba 🙂

Parerea agenti S.I.I Eva( 3ani) &Tati, piesa teatru „Fata babei si fata mosneagului”:

Intr-o duminica ploioasa de toamna am plecat cu fetita mea, Eva, in varsta de 3 ani si 3 luni la aceasta piesa de teatru. Eram putin indoit ca povestea va fi prea grea pentru varsta Evei; O data inceput spectacolul, nu am putut sa nu remarc profesionalismul actorilor, implicarea lor si pofta de viata de care dadeau dovada in interpretarea personajelor. Eva a fost luata de val imediat si, pe tot parcurul piesei privirile i-au fost atintinte asupra scenei. De cateva ori chiar, Eva a vrut sa mearga pe scena langa personajul ei preferat, Sfanta Duminica. Piesa s-a dovedit a fi tocmai potrivita pentru ea, pe drumul de intoarcere discutand pe firul povestii. In concluzie, vreau ca aceasta experienta sa se repete de mai multe ori si chiar sa il introduc in poveste si pe Vlad, fratele Evei, care acum trece prin al doilea an al vietii lui.”

Fata-babei_1

Parerea agenti S.I.I Natalia( 5ani) &Tati, piesa teatru „Frumoasa si bestia”:

„Spectacolul a fost frumos si copii s-au bucurat… o alegere buna sa petrecem timp impreuna!”

Frumoasa-si-bestia_2

Lasă un răspuns