La inviatia Cristinei, am participat la lansarea unui nou centru pentru infrumusetare. Dupa ultima mea experienta, ma asteptam la un alt „avion”. Insa nu a fost asa! Atmosfera calda, fara prea multe fite. Biothecare Estetika este un concept spaniol de infrumusetare, ce aduce un plus in personalizarea tratamentelor si atentia pe care o ofera satarii de sanatatea a clientelor/clientilor. In traducere, daca doctorii lor considera ca nu esti ok fizic pentru un anumit tratament iti spun si nu iti umbla in portofel.

De obicei iti dai seama dupa oamenii cam cum este creat un serviciu. Pana la urma omul vinde si  nu produsul. Dna Mariana Toma, director general al centrului, pare a fi o Doamna. O doamna ce intelege ca poti tine anii departe de tenul tau prin tratamente non-invazive, cu produse naturale si ca nu trebuie sa iti fie frica de imbatranire. O doamna cu atitudine zic eu!

Am avut parte de recomandarile Marinei Almasan si  ale Iulianei Marciuc. La un moment dat cand ma gadeam eu cam cat ar costa un tratament la ei, Iuliana mi-a spus ca chiar au preturi ok mai ales in promotiile lor. Si supriza chiar au! Adica au preturi decente si accesibile! Va recomand sa le  vizitati site-ul.

12611920573_c563ef77a0

Eu am testat microderoabraziunea pentru prima data in viata mea. Imi doream un tratament pentru elimitarea punctelor negre( din zona nasului mai ales), de ceva timp si propunerea Biotechare a venit la fix.

Ca si experienta: am completat 15 miniute diverse formulare, tratamentul se bazeaza pe inlaturarea straturilor superficiale ale pielii prin abraziunea efectuata de un aparat ce foloseste praf de diamante. Nu a fost dureros, s-a institat pe zonele unde aveam eu mai mare nevoie: zona nasului si a barbiei. A fost un pic incomod in acele zone, insa nimic de speriat. Eu eram racita cand am fost, asa ca dupa acest tratament in zilele urmatoare pielea s-a exfoliat in jurul nasului, pentru ca eu tot il suflam. Rezultat: o piele foarte fina, mai luminoasa, curata- care si acum inca se mai simte.

Acest tratament poate fi efectuat si de doamnele insarcinate sau in alaptare. E recomandat o data la 21 de zile. Luand in considerare preturile centrului cred voi mai reveni!

Asadar daca nu stiti ce Martisor sa oferiti sau sa vi se ofere, cautati sa alegeti intre serviciile centrului Biothecare Estetika Bucuresti!

Despre “Biothecare Estétika”

Marca “Biothecare Estétika” a conceput un sistem unic, prin care centrele sale de franciză beneficiază de sprijinul unei echipe medicale care monitorizează, recomandă şi face o analiză completă a tratamentelor din centrele deținătoare de franciză. Este un suport medical propriu și exclusiv.
Un personal profesionist cu peste 20 de ani de experienţă în domeniul esteticii faciale și corporale lucrează zi de zi sub îndrumarea Dr. Rafael Herrerías Cirre (Diploma nr : 181 809 755). Revizuiesc ghidurile, întocmesc fișele clienţilor, caută soluții pentru orice problemă ivită, astfel încât obiectivul Biothecare „NICI UN SINGUR CLIENT NEMULŢUMIT” să fie atins.
Prin urmare, “Biothecare Estétika” este expresia vie a serviciilor de calitate dublate de o tehnologie de ultimă generație. Excelența în domeniu, cunoștințele și experiența profesioniștilor fac din centrele “Biothecare Estétika” singura rețea ce garantează aplicarea corectă a fiecărui tratament sub supravegherea personalului calificat.
“Medical Support System” este un serviciu gratuit atât pentru client, cât și pentru deținătorul francizei. Prin acest serviciu “Biothecare Estétika” se dovedește încă o dată lider în serviciile de Estetică Facială și Corporală.
Încrederea, garanția serviciilor și siguranța clienților săi sunt obiectivele – cheie ale politicii noastre comerciale.
Suportul medical conferă serviciilor “Biothecare Estétika” un avantaj competitiv.

Multumesc organizatorilor pentru invitatie si sponsorilor.

sponsori

Va urez o primavara frumoasa tututor!

0 comments on Infrumusetarea la Biothecare Estétika Bucureşti

Lasă un răspuns