! iunie este o zi speciala pentru noi toti. Eu ca un parinte ordonat ce sunt :), m-am trezit vineri( inainte de duminica 1 iunie) ca nu stiu exact ce activiati/plimbari voi organiza cu dra Cantareata. Am intrebat prin jur,  toata lumea imi spunea cum va fi vremea de proasta si ca va fi aglomeratie peste tot.

A venit s i1 iunie, ce era sa fac?! Sa nu scot copilul afara din casa?! Recunosc ca era o varianta foarte comoda. Ii explicasem sambata ca duminica e ziua ei si ca mergem sa mancam o prajitura sanatoasa si sa facem o plimbare. Am intrebat-o ce prefera( de ar constientiza acest lucru, dar de…): muzeu sau parc.

„Pac!”

Ne-am imbracat adecavat de sarbatoare 🙂 si astfel am mers in parc, auzisem eu cu coada urechii ca in Herastrau(intrarea Charles de Gaulle), se organiza ceva pentru copii.

ioana 1 iunie2

Aglomerat a fost, multi copii au fost, au fost activitati pentru copii gratuite. Noi am beneficiat de: plimbare cu poneii, carusel, castel si soarele din prima parte a zilei :). Ioana era incantata sa vada atatia copii si sincer si eu. Era amenajata si o scena pentru spectacol si se pot perindau diverse trupe de copii, cantau si dansau. Un pic m-au emotionat sa-i vad mici si pe scena. Imi aducea aminte de copilaria mea.

ioana 1 iunie

Am mai vizitat si o expozitie de pesti, nu foarte mare, nu foarte buna, insa a  fost o atractie. La acesta expozitie copii sub 3 ani nu plateau….hmm trebuie sa profitam mai mult de acesta regula :).

Am incheiat ziua cu o iesire ca fetele la restaurant cu matusica inlcusiv si o scurta sesiune de cumparaturi.

Ajunse acasa, eu eram epuizata, ea sarea in pat avand chef de joaca!

🙂

Speram ca ati petrecut si voi altfel decat zilnic cu copiii vostri de 1 iunie si de ce nu  cu copiii din voi!.

Lasă un răspuns