Dragi mei,

 

Va povesteam eu despre experientele minutate la specatacolele Zurli si cum cantecele lor ne-au ajutat  sa trecem mai usor momentele mai putin placute. Minunatii Zurli au acum un turneu national in perioada 29 septembrie-30 noiembrie si  este parte a unui ambițios proiect social de educaţie alternativă, „Priveşte şi învaţă”, lansat de Gașca Zurli și „Un părinte mai bun”, în beneficiul copiilor de la Valea Plopului.

„Valea Plopului este o familie cu 400 de membri. Mic sau mare, fiecare găsește aici un loc sigur și o vorbă bună. Este un loc în care răutatea nu își are casă, iar invidia și nedreptatea nu se cunosc. Se simte doar, adânc, iubirea. Părintele Tănase, cel care a luat de 20 de ani în grijă aceste suflete nevinovate, face eforturi mari pentru ca fiecare să aibă parte de o viață normală. Părintele a ridicat case, biserici și spații de muncă. Dar a făcut și botezuri și nunți copiilor ajunși oameni la casele lor. A trimis 20 de tineri la facultate, iar copiii lui au rezultate bune la examenele naționale. Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile fără ajutorul oamenilor care să creadă în povestea lor, care să-i ajute și să-i spri

Eu ma bucur ca pot ajunge si in tara sa transmita atitudinea lor pozitiva, pentru ca toti copii merita sa-i vada. Trupa Zurli a vazut  ca este nevoie de implicare  si au actionat, Bravo lor!

Zurli - Poster casuta 70x100 FINAL-02

Fetița Zurli, Clopoțel, Truli, Zdrăngănel, Yuppy, Tanti Prezentatoarea, Zâna Bună și Vrăjitoarea Tura-Vura si alte vedere, îi așteaptă cu drag pe toți copiii și părinții să cînte, să danseze și să se bucure alături de ei în: Constanţa, Satu Mare, Deva, Tulcea, Baia Mare, Arad ,Brăila, Oradea, Lugoj, Galaţi,   Bistriţa, Reşiţa, Zalău, Timişoara, Piteşti, Alba Iulia, Piatra Neamţ, Craiova, Târgu Mureş, Bacău, Slatina, Cluj Napoca, Vaslui, Buzău, Sibiu, Focşani, Ploieşti, Mediaş, Iaşi și Braşov.

29.09 – Târgu Mures

30.09 – Brașov

1.10 – Cluj Napoca

2.10 – Sibiu

6.10 – Baia Mare

7.10 – Satu Mare

8.10 – Zală

Programul complet al spectacolelor și detalii găsiți pe site-ul www.zurli.ro

Va recomand cu caldura sa mergeti sa-i vedeti., va veti molipsi copii si adulti de veselia lor si frumusetea personajelor!

0 comments on Turneului National ZURLI „Am o casuta mica”

Lasă un răspuns