Dupa cum stim cu toti, dupa 9 spectacole cu saliile arhipline, Zurli isi continua turneu national.

„30 de orașe, peste 20.000 de spectatori,  25 de saci de confetti , sute de cordeluțe cu cornete ca ale Fetiței Zurli,  mii de fotografii, zeci de mii de pupicuri și îmbrățișări și milioane de zâmbete – ăsta e planul pe care vor să-l ducă la îndeplinire cei 8 membrii ai Găștii.

AM O CĂSUȚĂ MICĂ este un spectacol original marca Zurli, scris de Mirela Retegan și produs de Compania de Evenimente Zurli. Ideea spectacolului a plecat de la cântecul omonim, ajuns deja celebru. Gașca Zurli reușește să creeze o atmosferă de veselie și bucurie strecurând elemente educative numai bune de ținut minte și de copii și de parinti. Cei mici învață că nu te ajută la nimic să mănânci ciocolată și cartofi prăjiți, așa cum face Tura Vura, iar părinții învață cum să-I ajute pe cei mici să-și facă ordine în cameră, jucându-se în același timp.”

Spectacolul aniversar din 12 octombrie( 8 ani), a fost emotionant si distractiv in acelasi timp. Sa le dea Dumenzeu sanatate si putere sa ajunga si la 100 de ani aniversari! Nu stiu ce este mai frumos pentru un parinte, sa-si vada copilul explodand de bucurie?! Intre noi fie vorba banii sunt mai bine cheltuiti la un spectacol Zurli decat pe jucarii pe care in doua -trei zile le uita printr-un colt de camera :).

_MG_6479

_MG_6620

_MG_6726

Urmeaza in cadrul turneului:

Pitesti – 27.10 – Casa de Cultura A Sindicatelor
Curtea de Arges – 28.10 – Casa de Cultural George Toparceanu
Slatina – 29.10 – Casa de Cultura a Sindicatelor
Craiova – 30.10 – Casa de Cultura a Studentilor
Oradea – 3.11 – Casa de Cultura a Sindicatelor
Deva – 4.11 – Centrul Cultural Dragan Muntean
Timisoara – 5.11 – Casa Tineretului
Suceava – 10.11 – Casa de Cultura a Sindicatelor
Bacau – 11.11 – Casa de Cultura a Sindicatelor
Piatra Neamt – 12.11 – Casa de Cultura a Sindicatelor
Detalii pe www.zurli.ro
Copii si parinti din toata tara, uniti-va la „Am o casuta mica:)”! Imnul nostrul nationale de pitici :)!

Lasă un răspuns