Rodia, inspiratie din natura

La un moment dat mi-am facut  propiile creme in casa. A fost o experienta interesanta si pentru cateva seruri am sa o mai repet, insa iti trebuie si timp sa treci prin tot procesul tehnologic. Insa acum am o idee cam ce inseamna munca la astfel de produse si le apreciez mai mult.

De ceva timp folosim, eu si dra Titirez ,un strugurel natural marca Rodia.  Ingredientele sunt naturale si se simte acest lucru pe buze( ulei de catina, ulei de portocale, unt de shea, unt de cocos, unt de cacao). Nu se strange, intra frumos in piele si are o aroma de portocale ca de fiecare data o atentionez pe Dra Titirez ca nu e de mancare :).  Nu cred ca am avut probleme cu buzele iarna acesta, pana acum.

strugurel-

O alta idee buna marca Rodia, este crema de brad,  de „fluidifica secretiile nazale, imblanzeste tusea. Se aplica pe spate, piept sau pe nas, frunte, chiar si obraji, la alegere, de cate ori e nevoie. Utila si la lovituri sau cucuie pentru ca are efect descongestionant.” A fost de mare ajutor, mai ales ca am fost  raciti toata familia. Avand ingredientre naturale am folosit-o intens la fete :).

Brad-30ml

Nu stiu dar pentru mine parca altfel se simte pe piele, altfel le porti produse naturale, usoare si  fara prea mult marketing in pret :).

Incercati sa vedeti!

 

Lasă un răspuns