Cum va tineti voi cascavalul sau branza in frigider? Intr-o cutie de inghetata, intr-un castron de plastic, pe o farfurie, il inveliti in folie sau il lasati in ambalajul( punga) original? Nu-i asa ca de multe ori se usuca , sau  se altereaza?

Eu una urasc sa tin cascavalul in ambalajul lui original. Ma supar cand se usuca si trebuie sa ma gandesc ce fac cu prima felie uscata pe care nimeni nu o mananca. Ma supar si cand branza mea preferata se altereaza  repede.

Norocul meu: am testat   Cheesmart de la Tupperware, dar sa va povestesc de la inceput.

Cheesmart_rett._large

Am avut ocazia sa particip la un party Tupperware. Mai citisem despre produsele lor de la fetele 2.0 si am facut tot posibilul sa particip. Chiar a fost o iesire placuta pentru mine( arestata la domiciliu de Buburuza). Asa cu concursul sotului meu, care ar putea fi mai punctual :), am ajuns la mica reuniune si m-am bucurat mult sa le revad pe fetele din online.

La un astfel de party, ti se prezinta produsele, le testezi pe loc si exista un reprezentant care iti povesteste detalii si iti arata avantajele. Produsele sunt inteligente si facute sa-ti usureze viata. Mi-au dat idei cum sa reusesc sa fac si eu cozonacii singura, fara Buni: lingura pentru aluat si bolul de crestere  aluat.

Au tot felul de minunatii, sunt de buna calitate si folosesc materiale de top( siliconul de la tava de briose, este folosit in chirurgie daca am inteles bine), inclusiv un desfacator de conserve care iti lasa marginile cutii netede.  Detalii aici.

In urma acestui „party”, am primit un Cheesmart pentru al testa. Cum m-au nimerit?!

In primul rand imi place pentru ca arata bine in frigider 🙂 si nu trebuie sa ma mai chinui cu folie sau alte improvizatii. Este foarte comod de folosit.

In alt doilea rand,  cascavalul sau branza nu se altereaza si asteapta cuminti sa fie consumate. Baza e facuta sa suporte pe o parte branzeturi tari si pe alta parte branzeturi mai moi( apoase). Clever!

Folia CondensControl fereste continutul de prea multa umezeala sau uscare, ventiland aerul din interior. Se pot pastra si mezeluri feliate fara nici o problema. Nu se face transfer de mirosuri infrigider.

Eu acum mi-am facut o lista de ce produse imi doresc, mai ales din gama pentru copii :).

 

 

 

0 comments on Test Tupperware

Lasă un răspuns