Iepurasul a fost si la noi de Paste cu cateva produse de la Optima Shop. Optima Shop ne propune o noua abordare in ceea ce priveste calitatea si eficienta produselor de ingrijire si igiena a familiei.

Produsele au la baza formule fara alcool, sapun, coloranti si parabeni. Am testat cateva produse din gama Rivadouce, destinat bebelusilor si copiilor, create de laboratoare franceze cu o lunga traditie. Drei Titirez i-a placut mult mirosul de mar al samponului Rivadouce junior Sampon pentru pieptanare usoara.  Produsele se comporta bine cu pielea copiilor. Comparativ cu cateva game asemanatoare la pret din magazinele noastre, isi merita banii.

Rivadouce_sampon_anti_incalcire,_mere_2

Si sa nu uit, antiperspirantul Rivadouce Roll On, fara alcool mi-a placut mult. Are un miros placut si discret.M-au nimerit aici :)!

Am mai folosit si produsul Isomar, monodoze sterile ce contin apa de mare prelevata din Marea Mediterana. Ei spun ca  apa este recunoscuta ca fiind cea mai pura bacteriologic din Italia. Ale mele fete erau spre sfarsitul unei raceli si s-a comportat foarte bine, mai ales cu nasucul de 6 luni li Buburuzei. Cu ocazia aceasta am aflat si eu ca se poate pune dop la loc dupa desigilarea monodozei :).

Ce m-a incantat cel mai mult au fost pastele de dinti din gama Biorepair, ce contin un complex brevetat Microrepair  ce asigura o reconstructie naturala si sigura a smaltului si nu contin fluor. Sunt produse de Coswell Italia. Se pare ca copii pot folosi si produsele parintilor Biorepair, deoarece nici pastele de dinti pentru adulti nu contin fluor.

Biorepair Intensiv de noapte, este eficienta si foarte placuta. Am folosit-o si pare mai eficienta decat pastele noastre uzuale din comert.

bio_repair_tratament_intensiv_de_noapte_2

Biorepair Junior protejeaza, repara si remineralizeaza in acelasi timp.

Produsele pot fi gasite si in farmacile selectate, dar mai ales in farmacia Crisia( Calea Dorobanti, nr 111-131, sector 1 , Bucuresti).

Multumesc celor de la Optima Derma Line pentru cadou si le urez spor in toate si sanatate !

Lasă un răspuns