Vacanta de vara incepe bine cu lansarea cartii ” Zboara, zboara, vrajimaturica” la Promenada Mall pe 24 iunie, ora 18.00. Lansarea va fi urmata de o sesiune de autografe.

Mirela Retegan a facut un fenoment national din dragostea pentru copilul sau. Ne aduce o noua premiera marca Gasca Zurli!

O carte cu o poveste minunata insotita de un cd cu povestea lecturata chiar de Tanti Prezentatoarea. Desigur, pe cd intervin toate personajele din Gasca Zurli. Va fi o lansare plina de surprize! Sunt invitate doua doamne minunate care cu vocile lor au bucurat generatii intregi: Doamna Alexandrina Halic, care a incantat parintii de azi la teatrul radiofonic si  vesela actrita Dorina Chiriac, atat de iubita de toti copiii.

Mirela Retegan vorbeste cu emotie despre lansare:  Am scris vreo 20 de povești pentru copii. Multe dintre ele stau la baza unor spectacole pe care le jucăm în București și în țară. Mi-a luat ceva timp să încep și tipărirea lor. Am găsit greu un desenator care să-mi placă. Dar și când ne-am întâlnit am făcut o bijuterie. Și pentru că studioul de înregistrări e în AND-ul Găștii Zurli am înregistrat un audiobook de toată frumusețea. Știți că nu laud decât lucrurile care îmi plac foarte mult. Ale mele sau ale altora. Dar cărticica asta e fix cum mi-am dorit-o. Așa că vă invit din toată inima la evenimentul de lansare.E prima mea carte de povești .Și e cu bucuria și emoția primului copil.Multumesc Gavrila Ana-Maria Ovidiu Stanciu Astilean Marius Alin DumitrescuLiviana Tane, editori ,producători, desenatori ,graficieni și colegilor mei din Gașca Zurli –super voci cu super energie. “

Lansarea cartii  Zboară, zboară Vrăjimăturica va avea loc miercuri,  24 iunie, ora 18.00 pe Promenada.”

Zurli-poster-lansare-carte-70x100-01

Lasă un răspuns