Gasca Zurli e la mare

Dragilor,

Gasca Zurli s-a gandit sa ne infrumuseteze litoralul si ne-a pregatit pentru acest sezon estival un specatacol: „ La mare, la soare”.

Ca si noutati, eu tot imi incant vecini cu cantecelul ” Zboara, zboara, vrajimaturica”, iar cea mica se linisteste si adoarme pe muzica lor. Ce ma bucur ca functioneaza acest „sistem” pentru ca Madam Furlifus( 8 luni) e mai agitata 🙂 !  E drept ca cea mare imi tot sune sa nu mai cant …oare de ce? 🙂

Mai multe detalii despre unde si cum veti gasi mai jos.  Si stiti sigur ca  merita banii pe care ii cheltuiti in concediu !

„Gașca Zurli a pregātit un program special pentru această vară. 3 spectacole se vor juca alternativ la Teatrul de Vară din Jupiter, în fiecare zi de luni din iulie si august. A fost aleasă stațiunea Jupiter pentru că are cele mai multe atracții pentru copii și pentru că se afla în centrul stațiunilor din sudul litoralului românesc.
Teatrul de Vară , cu o capacitte de 1000 de scaune a fost renovat în urmă cu câțiva ani, arată foarte bine și oferă condții foarte bune pentru susținerea spectacolelor. Reprezentațiile au fost programate în serile de luni, de la ora 20.30, imediat după cină și am avut în vedere posibilitatea ca la întâlnirea cu Gașca Zurli să ajungă copiii din toate seriile hoteliere. Ziua de luni este aleasă și în ideea în care prietenii din București își pot rezerva un week-end prelungit pentru întâlnirea cu Gașca preferată. Biletele s-au pus în vânzare la: casieria Teatrului de Vară din Jupiter, program între orele 16.00-22.00,  recepţiile hotelurilor partenere Co Hotels din Jupiter si online pe www.evenimentelitoral.ro şi www.eventim.roCostul unui
bilet este de 35 ron. Biletele se vând fără loc. Un bilet este valabil pentru un loc pe scaun ocupat. Dacă un adult ţine un copil în braţe, plăteşte un singur bilet.
mare

Debutăm în forţă pe 6 iulie cu super producţia “La mare, la soare”.Gasca e in vacanta, cu mic cu mare au ajuns chiar pe litoral. Fiecarea luat in valiza lucrurile cele mai importante: cantecele noi,acesorii, coregrafii, hiturile pe care copiii le stiu deja si o noua lectie pentru Tura Vura cea mai caraghioasa Vrajitoare din lume. Cum se va descurca ea intr-o postura noua, aproape de apa care nu-i place, faca crema de protectie pe care nu o suporta si cu tot bagajul pe care il implica o deplasare, aflati in cel mai nou spectacol al Gastii Zurli.
Pe 13 iulie, cel mai iubit spectacol, “Am o căsuţă mică” va răsuna la Teatrul de Vară din Jupiter. Show-ul este o producţie originală plină de energie şi culoare, cântece şi veselie, interactivitate şisuperdistracţie.
Pe 20 iulie Gaşca Zurli vă invită la spectacolul “ Întâmplări din lumea poveştilor”, un show dedicat prieteniei.Îi învăţăm pe copii cât de importante sunt sinceritatea şi fair-playul. Este un spectacol în același stil “zurli”: interactiv, plin de energie, culoare, cântece antrenante și multă veselie.
Orarul spectacolelor este urmatorul:

27 iulie – Gaşca Zurli “La mare , la soare”

3 august – Gaşca Zurli  “Am o căsuţă mică”

10 august – Gaşca Zurli “Întâmplări din lumea poveştilor”

17 august – Gaşca Zurli “La mare, la soare”

24 august – Gaşca Zurli  “Am o căsuţă mică”

31 august – Gaşca Zurli “Întâmplări din lumea poveştilor”

Ora de începere a spectacolelor 20:30, durata o oră.

0 răspunsuri la „Gasca Zurli e la mare”

Lasă un răspuns