Dragilor,

 

Weekend-ul acesta si cel viitor,  avem un spectacol foarte dragut si nou -nout marca Teatrul Zurli:„Aventurile Iepurasului in Padurea cu Povesti”.

Este un spectacol veselsi interactiv, ce aduce  in atentie curajul si prietenia.

„Duminica, 17 Aprilie, orele 11:00, la Teatrul de pe Lipscani, mare premiera mare! „Aventurile Iepurasului in Padurea cu Povesti”   Cu ajutorul Iepurașului copiii descoperă cum pot sa-si folosească imaginația si de unde pot lua curaj atunci când au emoții sau le este frica . In Padurea Poveștilor Iepurașul ȚupȚup salvează oul fermecat din ghearele lupului, oul in care Lupul a închis toate poveștile.

O poveste originală scrisă de Mirela Retegan si jucată cu mult talent si bucurie de Ruxandra Coman, Cornel Mihalache, Carmen Magdalena Sascau, Ionut Varodi si Stefan Opreanu.

Avanpremiera spectacolului are loc sambata aceasta, de la 11:00, la Teatrul de pe Lipscani.Biletele s-au pus deja in vanzare si le puteti achizitiona de pe www.bilete.ro sau de la casieria teatrului ( strada Lipscani nr 53, de luni pana duminica, intre orele 12:00 – 22:00, telefon 0734.000.236 ). Costul biletelor este de 30 de lei/persoana.

Va așteptăm cu drag și multă veselie. Și nu uitați, codul de acces în sala de spectacol va fi cel mai larg zâmbet pe care îl aveți în buzunar. „TZ - poster Aventurile Iepurasului 70x100-01

 

Lasă un răspuns