Când am fost invitată la showroom-ul showroom-ul ErFi, m-am decis rapis să paricip pentru că am văzut o tricicletă perfectă pentru Madam Furlifus în prezentare!

galileo 1.jpg

Tricicleta Galileo mi-a atras atentia! E pliabilă, e ușoara și are multe funcții smart. Îți poți plimba copilul de la o vârstă mică de 6 luni pană la 25 de kg. Și în plus, mie mi se pare că arată foarte bine și modern! Pare că-și merită toți banii! Mai multe detalii mai jos.

Caracteristici:

  1. Sistemul simplu, patentat de pliere, Fast Action Fold,  permite ca print-o singura miscare, intr-o singura secunda, tricicleta sa poata fi stransa . Odata pliata, ea are un sistem special de siguranta pentru a nu se desface accidental.
  2. Roata frontala pivotanta 360°, ce se poate si bloca pe directia de mers
  3. Maner telescopic, reglabil pe inaltime, pentru ca tricicleta sa fie manevrata cu usurinta si de mamica si de tatic.
  4. Bare de protectie detasabile. Pentru un plus de siguranta, in afara centurilor de prindere, tricicleta este prevazuta cu doua bare de protectie. Fiecare din ele se poate detasa, permitand accesul copilului in tricicleta, fara efort chiar si atunci cand este imbracat in haine foarte groase.
  5. Pedale progresive. Sistemul special de pedale permite folosirea acestora initial ca suport de picioare (atunci cand copilul este mic, pentru a evita ranirea in timpul rulajului tricicletei). Ulterior, atunci cand copilul creste si incepe sa devina independent, pedalele se fixeaza pe roata din fata, pentru a-i permite celui mic sa pedaleze in voie.
  6. Ghidon pivotant, reglabil. Ghidonul poate fi blocat, astfel incat controlul tricicletei sa fie facut doar de catre parinte (prin manevrarea manerului telescopic). Ulterior, atunci cand copilul creste, ghidonul se poate debloca pentru a-i oferi celui mic autonomie de miscare.
  7. Centura reglabila cu prindere in 5 puncte si prevazuta cu protectii speciale pentru zona umerilor si zona inghinala.
  8. Frana coordonata la rotile din spate (la fel ca la carucioare). Sistem de actionare tip pedala
  9. Spatar arcuit, ergonomic pentru confortul si protectia zonei lombare a copilului. Spatarul are doua pozitii de inclinare pentru extra-confort (pozitie de somn)
  10. Parasolar reglabil, detasabil, pentru a-l feri pe cel mic de actiunea nociva a razelor solare.

Vă recomand să o testati in showroom, pe Splaiul Unirii nr 49, sector 3 Bucuresti. Acolo veți găsi și alte obiecte utile  pentu părinți! Mie  mi-au atras atenția: carucioarele Maclaren, care sunt gândite de un bunic fost inginer de aviație și jocurile smart pentru copii mai măricei-Quercetti, Bam Bam, Vtech sau Clementoni! Ownerii showroom-lui  Erfi sunt și ei părinți și toate produsele sunt testate și pe copii lor.  Veți găsi acolo multe branduri de calitate, nu ieftine dar care sunt top în zona lor: Motorola si Vtech, Beaba din Franta, GracoEvo: caruciorul care cantareste doar 6.5 kg si Milestone, scaunul auto evolutiv care poate fi folosit de la nastere si pana la 12 ani, practic singurul scaun auto de care poate avea nevoie un copil.

Detali despre produse și magazinul online puteți găsi pe www.erfi.ro

galileo 2galileo 3

Multumesc pentru invitație! Felicitări pentru business-ul atent pe care îl faceți!

Lasă un răspuns