După o zi de luni în fabrică, a urmat o zi de răsfăţ graţie invitaţie Anei, Mămica Urbană. Mămica urbană împreună cu White PR, s-au gândit că ne-ar prinde bine câteva ore de beauty şi înghetaţă :).  Şi unde ne place noua să mergem cel mai des? La un salon de înfrumuseţare: Gett’s ColorBar ( Mall Vitan)

M-am întâlnit cu alte 15 mame, ce le cunoşteam doar în viaţa virtuală sub diverse adrese de blog. Pentru mine a fost inedit să descoper un pic, oamenii din spatele unor ip-uri.  Împreună am beneficiat de  serviciile salonului: coafat, manichiură, tratamente şi ne-am răsfaţat cu înghetaţă Nirvana. Şi eu care vroiam să nu mai manânc dulce…nu am putut rezista :)! Bine, bine recunosc… nu am vrut să rezist :)!

Ne-au fost prezentate şi câteva soluţi ce ne-ar ajuta în lupta cu timpul şi schimbările prin care trece corpul unei femei după sarcină.

Tratamentul anticelulitic de la Skyndor: Genesculpt, special creat pentru mame, bazat pe molecula isorhamnetina, singura capabilă să inhibe maturizarea celulelor adipoase. Pe lângă acest tratament, în salon se mai găseau şi diverse alte creme din gama Skyndor.

Au fost prezenţi şi câţiva specialişti, ce ne-au prezentat produsele Nioxin. Ne-au diagnosticat mai întâi tipologia părului, dacă este tratat chimic, dacă avem probleme cu căderea părului, tipul de fir, nivel de sensibilitate a pielii( descuamare). Se pare că 90% din cazurile de mătreaţă sunt doar cazuri de descuamare. Mătreaţa este o afecţiune ce se manifestă pe toată lungimea părului şi trebuie tratată şi din interior. Ce am mai reţinut a fost că ar fi mai bine să folosim măsţi pentru păr săptămânale, decât balsam.  A fost interesant să-mi văd părul la microscop :).

Am primit şi un kit Nioxin pentru a testa produsele recomandate pentru tipul nostru de păr. Ce draguţ din partea lor! 🙂 Aceste produse sunt profesionale şi se găsesc în saloanele de înfrumuseţare. Este important să fie dignosticat tipul de păr şi apoi alese produsele. Eu m-am încadrat la fir subţire, cu o usoară descuamare, tratat chimic( am un pic permanent), cădere medie a părului. Şi eu care ziceam că am păr cu tendinţă mare de îngrăşare! La prima spălare, a fost foarte plăcut pentru că produsele sunt un pic mentolate şi mi-a plăcut mult senzaţia.  Au mai urmat două spălări acasă şi pot spune că părul meu se simte altfel şi nu se mai îngrasă atât de repede( stresule meu major), iar „cojiţele” parcă nu le mai  simt la mână. Părcă e mai ” vesel”! 🙂 Specialistul spunea că în timp se văd şi mai bine rezultatele. Eu am mai încercat nişte produse profesionale pentru păr, aşa că am cel puţin un termen de comparaţie.

A fost o zi de răsfaţ  o zi petrecută cu femeile din noi! Am descoperit că trebuie să învăţ să mă relaxez când ies din casă şi să încep să slabesc :).

Mulţumesc organizatorilorpentru răsfăţ, relaxare şi poze. Alte păreri puteţi găsi aici, aici, aici. Mai multe poze avem pe Facebook.

P.S  Acest articol este scris împreună cu dra Pelican şi nu este unul plătit 🙂

0 comments on Zi de rasfat

  1. Wow, rasfata-o, alintat-o. 😆 Ma bucur pentru tine. Orice femeie si mamica merita asa tratament din cand in cand. Apropo de produsele Nioxin, le folosesc si eu din cand in cand. Am fost mereu multumita de ele, in special de balsamul acela cu menta parca, care iti lasa o senzatie rece pe scalp. Nu stiu daca ai si din ala in setul pe care l-ai primit, ca n-am putut sa deschid poza sa vad ce e in pachetul ala.

    • Da, e cu uleuri mentolate şi mie îmi place senzaţia! momentan e singurul care ma scapă de stresul de mă splăla pe cap în fiecare zi, aşa de gras am eu părul când sunt stresată. Saracul meu cu doua fete de alintat 🙂

Lasă un răspuns