Zi de targ

E joi! Încă nu plouă! Trecem prin „staţiunea de interes local” 🙂 Snagov, ne îndreptăm spre oraş pentru un târg pentru copii. Pe contrasens ne întâlnim cu o bătrânică, îmbracătă în negru, pe o bicicletă cu motoraş. Se uită atent la drum şi nu are ochelari sau cască peste batic…sper să ţină drumul drept 🙂

Am ales să mergem în prima zi de târg pentru că din experinţa anului trecut, e aglomerat mai ales în weekend. Şi pot spune că a fost decent, lume destulă dar fară ciocniri de cărucioare sau călcat pe picioare.

Târgurile acestea sunt bune pentru că găseşti totul la un loc, poţi vedea produse ce ulteriror le poţi comanda pe net mai ieftine :), te mai informezi( de exemplu gradiniţele participante mi s-au părut că au mai scăzut la preţ). Dacă ai noroc poţi plăti şi mai puţin dar acest lucru nu este un obicei la noi în Romania. Eu căutat ceva hăinuţe de vreme rece şi mai ales o gecuţă care să-mi placă şi să nu dau mai mult decâr face. Greu să faci acest lucru cu lucrurile pentru copii… scumpe! Ca şi particpanţi, m-am bucurat să-l re-aud pe domnul din Ardeal cu mobilă pentru copii! Doamne, ce vânzător, ce discurs!

Anul acesta am beneficiat de băieţii ce te ajută cu căruţul la scări :)! Nu am găsit gecuţă, ce am văzut să-mi placă parţial costa cam 200 de ron! şi nu era o culoare cu care să mă împac…am v

ăzut o rochiţă draguţă „made in England”, cu bentiţă asortată şi bolero 300 ron!… deci… nu dau atâţia bani!

Bascuta&pantofiori

Am găsit caciuliţe pentru vârsta mai mare,pentru casă, Rom baby, la 2.5ron/buc şi mi-am făcut stoc. În Bucureşti cam alergi după astfel de căciuliţe. Tot de la acelaşi producător am găsit pantaloni cu manşetă, 8ron/buc. Body-uri nu am luat de la ei pentru că mi s-au părut cam subţiri şi ştiu sigur că voi găsi în Auchan mai groase la preţuri bune. Eu încerc în principiu să nu cheltui foarte multi bani pe ” lenjeria” copilului pentru că se pătează, ramâne mică şi o schimb.

Caciulita&”lenjerie”

Am mai găsit o căciuliţă haioasă la 35 ron, o pereche de pantofiori la acelasi preţ şi o băscuţă tot la 35 ron hand made. Doamna cu băscuţa avea lucruri draguţe. Mi-a plăcut un oraganizator pentu cameră copil sub formă de iepuraş( notat pentru când va veni timpul să mobilez camera Dra Pelican de la etaj).

Ce mi s-a mai parut interesant din ochi şi pliante:

Pereţi coloraţi- spun că sabloanele sunt refolosibile.

-locuri de organizat petreceri pentru copii: gradiniţa Dorothy , laseratta

-un site cu produse mai bune la preţ( inclusiv viitoare mămici) dar nu foarte diverse

lenjeri pentru pătuţ foarte frumoase dar scumpe

cursuri prenatale, puericultura pe cd, se pare că au şi curs online atestat pentru tătici 🙂

doamna Mariana, de unde am luat băscuţa, am văzut că are şi produse pentru mame şi decoraţiuni pentru cameră copii.

Am mai primit şi o revistă cu reţete pentru copii, dar nu am apucat să o studiez. Studiem şi după dacă merită şi nu e plină de reclame 🙂 împărtăşim cu voi.

Cam acestea au fost lucrurile interesentate pentru mine la acest târg.
Voi ce părere aveţi de astfel de târguri?

Vă salută şi dra Pelican, care este ocupată acum cu pliantele primite :).

0 răspunsuri la „Zi de targ”

Lasă un răspuns